Naslovne strane za sredu 27. mart

Beta pre 31 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 27. mart 2024. pišu o terorističkom napadu u Moskvi i bezbednosnoj situaciji u Srbiji nakon tog napada, predstojećim lokalnim izborima, pretnjama novinaru Dinku Gruhonjiću i drugim temama.

BLIC - "Vojna policija po parkovima i tržnim centrima", o situaciji u Srbiji nakon terorističkog napada u Moskvi. "Širi se afera ordenje", o hapšenju upravnika beogradskog pozorišta Atelje 212. "Odlazak rok dive", o smrti muzičarke Slađane Milošević.

VEČERNJE NOVOSTI - "Amerika i Britanija diktirale napadačima", o tvrdnjama Rusije vezano za teroristički napad u Moskvi. O skupu Srpske pravoslavne crkve o Kosovu i Metohiji u tekstu "Neće nas biti ako izgubimo kosovski zavet".

DANAS - "Ovakvim izjavama podstiče se izvršenje krivičnog dela", kaže pravnica Sofija Mandić komentarišući izjave predsednika Opštine Čajetina Milana Stamatovića da nema ničeg spornog u izbornoj selidbi birača. "Kampanja kojom vlast prelazi opasnu liniju", o skupu podrške profesoru i novinaru Dinku Gruhonjiću u Novom Sadu. "Vlast i dalje neće da popravi izborne uslove", smatraju sagovornici lista.

NOVA - "Prva žrtva afere 'snimak'", o navodnoj ostavci koju je podneo direktor "Infrastruktura železnice Srbije" Nebojša Šurlan. "Vlast može da odahne, ništa od istrage o krađi izbora", piše list.

POLITIKA - Ruski senator Vladimir Čižov u intervjuu za list navodi "NATO je 1999. godine počinio nesumnjiv zločin u SRJ". "Oštre osude lažne umrlice Vučiću", piše list o fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama.

KURIR - "Stiže na naplatu", pogubni potezi opozicije, piše list. List piše i da je u aferi "ordenje" uhapšen i upravnik Ateljea 212.

SRPSKI TELEGRAF - "Putin traži njegovu glavu", piše list o šefu ISIS-a koji stoji iza pokolja u Moskvi. List piše i da je "Đilasova politika, umrlica za Vučića".

INFORMER - "Kreće totalni rat", Rusija krivi Ukrajinu, Ameriku i Britaniju za masakr u Moskvi, špiše list. List piše i da igra fudbalera reprezentacije Srbije uoči EP u Nemačkoj ne liči ni na šta: "Piksi, ništa to ne valja".

ALO - "Kokain krio u cegeru sa kinder jajima", piše list. List piše i da je "Marinika stavila Ćutu na crnu listu - Đilasova desna ruka pobesnela na levu".

(Beta, 03.27.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »