Naslovne strane za četvrtak 28. mart

Beta pre 30 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o potrazi za dvogodišnjom devojčicom iz Bora, odluci Komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da prihvati izveštaj koji preporučuje prijem Kosova u Savet Evrope, o raskidu saradnje Novaka Đokovića i njegovog trenera i o drugim temama.

ALO - Izjava ministra finansija "Mali: Radovi oko Ekspo 2027 ispred rokova".

BLIC - "Misterija nestanka male Danke" o istrazi nestanka devojčice za kojom se traga od utorka. List piše da je Novak Đoković raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

VEČERNJE NOVOSTI - "Ni traga ni glasa od Danke" o nastavku potrage MUP za nestalom devojčicom. "Kurtiju nagrada za teror" o usvajanju preporuke da Kosovo uđe u Savet Evrope.

DANAS - Intervju sa šefom poslaničke grupe Zeleno-levi front Radomirom Lazovićem "Usta puna patriotizma, a džepovi otetih para". List piše da je predsednica Skupštine Ana Brnabić sazvala konsultacije oko ispunjavanja preporuka ODIHR "Opozicija tvrdi da su oni inicirali razgovor". O rezultatima Batutovog istraživanja "U Srbiji čak 700.000 bezubo".

INFORMER - "Gde je Danka?", list piše o potrazi za devojčicom koja je nestala u okolini Bora.

KURIR - "Sramno", povodom toga što je prihvaćen zahtev Kosova za članstvo u Savetu Evrope.

NOVA - Intervju sa nekadašnjim liderom Dveri Boškom Obradovićem "Koalicija sa Zavetnicima bila je greška".

POLITIKA - "Obustavljena pretraga terena, istraga se nastavlja" o nestanku dvogodišnje Danke Ilić. "Gaženje svih normi međunarodnog prava" o preporuci da Kosovo bude članica Saveta Evrope.

SRPSKI TELEGRAF - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Otkrivamo šta nam se sprema i kako stežu obruč oko Srbije".

(Beta, 03.28.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »