Naslovne strane za petak, 5. april 2024. godine

Beta pre 25 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 5. aprila pišu o tragičnom kraju potrage za dvogodišnjom devojčicom iz Bora.

BLIC - List piše o ubistvu dvogodišnje devojčice u tekstu pod naslovom: "Ubice Danku krile u gepeku".

VEČERNJE NOVOSTI - "Milijarde na stolu u Jeliseju", piše list o predstojećoj poseti predsedniuka Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj. List piše o najavljenom članstvu Kosova u Savet Evrope, u tekstu pod naslovom: "Podižemo branu za članstvo "Kosova"".

DANAS - "Šapićev lični obračun sa istorijom i Titom", o reakcijama na inicijativu bivšeg gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da posmrtne ostatke Josipa Broza Tita vrati u Kumrovec a na mestu "Kule cveće" smesti "stare" srpske velikane. "Devojčica ubijena, uhapšeni prizali zločin", piše list, o ubistvu dvogodišnje devojčice kod Bora.

NOVA - "Za opoziciju izbori 2. juna ne postoje", rekao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. List piše o tragičnom kraju višednevne potrage da dvogodišnjom devojčicom iz Bora, u tekstu pod naslovom: "Malu Danku udarilli kolima pa je bacili na deponiju".

POLITIKA - "Formirati timove za zaštitu države", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić: "Dve osobe uhapšene zbog ubistva male Danke", piše list o ubistvu dvogodišnje devojčice iz Bora.

KURIR - "Istorijska poseta", susret Vučića i Makrona donsi desetine milijarde evra Srbiji, piše list. Kurir piše o stravičnom zločinu u Boru i hapšenju osumničenih.

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić kod Makrona, najvažniji sastanak u poslednjih 35 godina", predsednik razgovara o ugovorima vrednim desetine milijardi evra. List o ubistvu dvogodišne devojčice piše: Za monstrume je samo smrtna kazna.

INFORMER - "Monstrumi ubili Danku", piše list. List najavljuje: Aleksandar Vučić gost Informer TV, sutra od 21 do ponoći predsednik Srbije će "odgovarati na pitanja kakva mu niko nikad nije postavio".

ALO - Bratislav Gašić saopštio: "Nastavlja se potraga za telom devojčice".

(Beta, 04.05.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »