Naslovne strane za nedelju, 7. april 2024. godine

Beta pre 23 dana

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 7. april pišu o nastavku istrage o ubistvu dvogodišnje devojčice kod Bora i o drugim temama.

BLIC - O tome kakvi nas stambeni krediti očekuju 2025. godine "Euribor može da padne, ali cene kvadrata neće". "Otac i brat pomogli ubici da skloni Dankino telo?!", o istrazi u vezi nestanka dvogodišnje devojčice kod Bora.

VEČERNJE NOVOSTI - "Zvicer: Samo mi možemo da srušimo Vučića", list prenosi navode iz Skaj prepiske članova kriminalnog klana, koje su objavili mediji u regionu.

POLITIKA - U Temi nedelje list piše o aktivnostima u Ujedinjenim nacijama "Srbi ponovo na optuženičkoj klupi u UN". Razgovor nedelje sa generalnim direktorom "Telekoma" Vladimirom Lučićem "'Telekom Srbija' svetski operator digitalnog doba".

KURIR - U tekstu "Podrška", o tome da je predsednik dao potpis listi "Aleksandar Vučić - Beograd sutra". List prenosi i razgovor sa doktorkom Ivanom Minić, onokologom, "Rak dojke od A do Š: Otkriven u ranom stadijumu, izlečiv je u 98 odsto slučajeva".

SRPSKI TELEGRAF - "Koza nostri 600.000.000 evra iz fondova EU", afera trese Brisel. List prenosi i ispovest Ljube Aličića, "Sektaši vladaju estradom".

ALO - "Vođa Kavčana: Samo mi možemo da srušimo Vučića", isplivale jezive prepiske ozloglašenih kriminalaca koji su kovali planove za sklanjanje predsednika. List piše i da su "Beograđani masovno podržali SNS".

(Beta, 04.07.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »