Naslovne strane za utorak 9. april

Beta pre 21 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka, 9. aprila pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj i o potrazi za telom dvogodišnje devojčice u okolini Bora.

BLIC - "Registracija trotineta na struju košta 2.060 dinara", piše list. O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj u tekstu pod naslovom:"Blizu smo dogovor o kupovini 12 'rafala'".

VEČERNJE NOVOSTI - "Vučić iz Pariza sa prepunim bagažom", o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj. "Dokaza je napretek i ako se ne nađe telo", piše list o ubistvu i potrazi za telom dvogodišnje devojčice iz Bora.

DANAS - "Jednom lekaru batine a drugom kafa iz "AV" šoljice", rekla je, o incidentu u Kaću, zamenica predsednika Demokratske stranke Dragana Rakić. "Vreme briše dokaze o ubistvu devojčice Danke", o potrazi za telom dvogodišnje devojčice iz Bora.

NOVA - "Svi sa svima, samo da se sačuva vlast u Beogradu", o listi koalicije oko Srpske napredne stranke za beogradske izbore. "Sanja Radojević Škodrić glavna kandidatkinja za ministarku zdravlja", piše list.

POLITIKA - "Važni sastanci i doček uz najviše počasti", o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj. "Telo male Danke Ilić traže u Zlotskoj reci i pećinama", o potrazi za telom dvogodišnje devojčice iz Bora.

KURIR - List piše o susretu dvojice predsednika Emanuela Makrona i Aleksandra Vučića, pod naslovom "Nova snaga".

SRPSKI TELEGRAF - "Princezu sa krunom spustili u grob", sahranjena pevačica Slađana Milošević.

ALO - "Stižu 'rafali'", Vučić u Parizu vrlo blizu strateškog dogovora, piše list.

INFORMER - "Vučića u Parizu dočekali uz najviše počasti", veliko priznanje za našu zemlju, piše list.

(Beta, 04.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »