Naslovne strane za subotu 13. april

Beta pre 17 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 13. april, pišu o zahtevima opozicije da vlast ispuni preporuke ODIHR pre lokalnih izbora u Beogradu, o proširenju projekta "Beograd na vodi" i o drugim temama.

BLIC - List piše o izbornim uslovima: "Opozicija poslala predloge Ani Brnabić". "Besplatno kod zubara do limita od 30.000 dinara" - završena radna verzija Nacrta zakona o dentalnoj higijeni.

VEČERNJE NOVOSTI - "U slepoj ulici zbog bojkota" - opozicija možda neće učestvovati na lokalnim izborima u Beogradu 2. juna, čiše list.

DANAS - O odluci Vlade Srbije da "kapitalni projekat" proširi na još 300 hektara državnog zemljišta: "Proširenje Beograda na vodi za bogaćenje političke elite". "Opozicija: Hoćemo izbore, ali poštene", o pregovorima o primeni preporuka ODIHR za izbore.

NOVA - Izjava predsednika Demokratske stranke Zorana Lutovca: "Nećemo pristati na lažne izbore". List piše: "Deca su nam zavisna od ekrana kao od heroina".

POLITIKA - "Ko koga bojkotuje na opozicionoj sceni", pita se list. Intervju sa v.d. generalnim direktorom "Elektroprivrede Srbije" Dušanom Živkovićem: "Za građane na severu KiM najniža cena struje".

KURIR - "Farsa", novi predlozi dela opozicije ponovo ultimativni, piše list. List pod naslovom "Pre roka", piše da su gotovi pripremni radovi na izgradnji metroa u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF - "Opozicija u Bundestagu sa mrziteljima, dok se Vučić bori za Srbiju", piše list. List prenosi izjavu teniskog trenera Bogdana Obradovića pod naslovom "Kako se Novak kuvao u gradskom prevozu".

INFORMER - List prenosi izjavu ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog: "Putik zna svaki moj potez".

ALO - List piše da su "Cene u Grčkoj otišle u nebesa", a more nikad dalje.

(Beta, 04.13.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »