Naslovne strane za nedelju 14. april

Beta pre 16 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 14. april 2024. pišu o tome kako je kosovska policija uhapsila Srbina Srećka Sofronijevića na prelazu Brnjak, o finansijskim izveštajima fudbalskih klubova i o napadu Irana na Izrael.

ALO - "Iran napao Izrael", o dešavanjima na Bliskom istoku. O vremenskim prilikama list piše: "Danas 32 stepena, u sredu 17".

BLIC - O finansijskom izveštaju Agencije za privredne registre "Partizan u debelom minusu, Zvezda u plusu 3,7 miliona evra". Istraživanje "Klima-uređaji leti podignu spoljnju temperaturu i za dva stepena".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o hapšenju Srećka Sofronijevića iz Zvečana, na prelazu Brnjak: "Srećka pre tri godine ranili, sad ga uhapsili".

INFORMER - List prenosi izjavu ministra finansija Siniše Malog "Prva linija metroa do 2029".

KURIR - Ministar bezbednosti BiH Nenad Nešić u intervjuu kaže "Dodik je ugrožen, obezbeđenje je dužno da ga štiti". List prenosi izjavu predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić: "Vučić je i sam žrtva genocida nad srpskim narodom".

POLITIKA - U Temi nedelje list piše o budućnosti nuklearski u Srbiji u tekstu pod naslovom "Energija koja može da promeni lice naše zemlje". Razgovor nedelje sa advokatom Antom Nobilom, koji zastupa predsednika Republike Srpske Milorada Dodika: "Cilj postupka protiv Dodika je njegova politička eliminacija".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić.

(Beta, 04.14.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »