Ludi El klasiko! Real i Barselona odigrali meč za pamćenje, golova bilo na pretek, ali svi samo pričaju o onom koji nije priznat! (video)

Večernje novosti pre 15 dana
Ludi El klasiko! Real i Barselona odigrali meč za pamćenje, golova bilo na pretek, ali svi samo pričaju o onom koji nije…

Real Madrid i FK Barselona odigrali su "El klasiko" u 32. kolu španskog prvenstva, a iako se megdan završio uz pogodak za trijumf u sudijskoj nadoknadi vremena, verovatno će se posle ovog sudara giganata španskog i evropskog fudbala najviše pričati o situaciji kada jedan gol nije priznat.

FOTO: Tanjug/AP Konačan rezultat, 3:2 za Real, ostavio je Madriđane na vrhu tabele La lige i to sa ogromnmih 11 bodova prednosti u odnosu na Barsu pred poslednjih šest prvenstvenih kola, no iako je Džud Belingem bio junak "kraljevića" u završnici, on nije bio "tema dana". Igrao se 28. minut kada je Barselona imala korner s desne strane, a kod bliže stative, na uglu peterca, mlada zvezda s "Nou kampa", Lamin Jamal, spretno je, petom, poslao loptu ka Realovoj mreži.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »