Naslovne strane za sredu, 22. maj 2024. godine

Beta pre 12 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 22. maj pišu o sudaru kamiona i autobusa kod Obrenovca, a bave se i dešavanjima uoči izbora, zakazanih za 2. jun.

BLIC - "Malo engleski, pa malo pesnice", o fizičkom sukobu dvojice košarkaša Partizana i Crvene zvezde. List piše o saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca u tekstu pod naslovom: "Drogirani kamiondžija se zakucao u autobus, pa bežao".

VEČERNJE NOVOSTI - "Kurti neće ni 'S' od srpskog na Kosovu", piše list o tamošnjim dešavanjima. List piše o saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca u tekstu pod naslovom "Drogiran se zakucao u autobus i ubio vozača".

DANAS - List piše da je inicijativu FERKE za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića potpisalo 59 poslanika, u tekstu pod naslovom "Pokušaj smene Vučića bar bi podigao prašinu". List piše da birače na izborima 2. juna mogu da zbune i liste sličnih naziva, u tekstu pod naslovom: "Kreni - promeni i Pokreni - okreni nije isto".

NOVA - "Kamiondžija udario u autobus, ubio vozača i povredio 21 putnika", o saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca. "SPC izgradila luks zgrade, kvadrat i do 5.000 evra", o stanogradnji u centru Beograda.

KURIR - "Skandal", Nemačka, zemlja poznata po najvećem genocidu u Evropi, imaće uvodnu reč u UN o Srebrenici, piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "GPS isključen, Iranac ubijen?", Raisijev helikopter leteo naslepo usred velike oluje, piše list.

INFORMER - "Raisijeva smrt vodi svet u rat", sumorne prognoze zapadnih analitičara, piše list. List piše i da naš najbollji košarkaš neće igrati na Olimpijadi: "Ništa od Jokića u dresu Srbije?".

ALO - "Albanci kamenicama zasuli decu", novi napad na Srbe na Kosovu.

(Beta, 05.22.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »