Novaković: Novi Sad je većinski protiv politike Aleksandra Vučića

Beta pre 21 dana

Nosilac liste "Udruženi za slobodan Novi Sad" Borislav Novaković ocenio je danas, prilikom glasanja na lokalnim izborima, da nema nikakve sumnje da većinu u Novom Sadu čine oni Novosađani koji ne podržavaju politiku Aleksandra Vučića.On je pozvao sugrađane da izađu na izbore, i svojim glasom i svojim stavom opredele političke procese u Novom Sadu.

"Ukoliko oni ne izađu svi, ne znači da ćemo imati loš rezultat, ali može da se dogodi beogradski scenario - da većinu nema ni vlast ni opozicija. Zato je važno da se izađe na izbore", naveo je Novaković.

Komentarišući najavu da će agencija Ninamedia već u 20:15, dok su još brojna izborna mesta otvorena, proglasiti rezultate na osnovu izlaznih anketa, Novaković je podsetio da nijedna agencija nije objavljivala predizborne ankete, jer su rezultati takvi da će u Nišu i Novom Sadu izborna trka biti krajnje neizvesna.

"Plašim se da Ninamedia, koja je finansijski zavisna od grada, pokušava da uhvati 'politički muštuluk' i da će pokušati da oblikuje raspoloženje pre nego što i zvanično rezultati budu utvrđeni", naveo je Novaković.

Istakao je da je validno samo ono što se nalazi u glasačkim kutijama i što biračka komisija utvrdi kao nesumnjivo.

(Beta, 06.02.2024)

Povezane vesti »

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »