Naslovne strane za petak, 7. jun 2024. godine

Beta pre 13 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 7. jun 2024. godine pišu o lokalnim izborima u Beogradu i Nišu, o "Svesrpskom saboru" Srbije i Republike Srpske i drugim temama.

BLIC - "Siže tropski talas: Pakao", piše list i navodi da će dnevne temperature biti 35 stepeni, a noćne 25. List prenosi i priču državljanke Srbije "Pokušavam ćerku da izvučem iz pakla Gaze".

VEČERNJE NOVOSTI - "Sabor uz Migove i gigantsko kolo u srcu Beograda", o Svesrpskom saboru koji će biti održan u subotu. "Uzeo pušku i ubio dedu, babu i oca", o trostrukom ubistvu u Knjaževcu.

DANAS - "Fantomske liste odradile posao SNS u Beogradu", smatraju sagovornici lista. List u tekstu "Uradili su to kao 1996. godine", piše o tome da je opozicija podnela prigovore zbog nepravilnosti na izborima.

NOVA - "Kreni-promeni napušta Skupštinu Beograda", piše list. "Pet glasova preko noći postalo šest", o navodnom prepravljanju zapisnika sa biračkih mesta u Nišu.

POLITIKA - "Svesrpski sabor i poruka jedinstva", o skupu Srbije i Republike Srpske u Beogradu. List prenosi izjavu novog mandatara za vladu Severne Makedonije Hristijana Mickoskog "Poštovaću Prespanski sporazum".

KURIR - "Dete rodilo dete", Emilijas: Ostala sam trudna sa 15 godina i ne kajem se. List piše i o brzopletim potezima Sava Manojlovića, "Gubitnik", Tri autogola u samo tri dana.

SRPSKI TELEGRAF - "Juriću, pričao si da smo prodali Danku, a sad pitaš što te nismo zvali", otac nesrećne devojčice ogorčen. List piše i da je opozicija dotakla dno, "Pljunuli na žene koje su silovane samo da bi napali Vučića".

INFORMER - "Vratiću se još jači", kaže Novak Đoković. List piše i da "Srbi više nikad neće dozvoliti da ih razdvoje", svesrpski sabor u Beogradu biće održan 8. juna.

ALO - "Bićemo lideri bar još 10 godina", kaže u intervjuu direktor Telekoma Vladimir Lučić. List piše i da je lider NPS Miroslav Aleksić rekao kolegama iz opozicije, "Moramo da se otreznimo, izgubili smo".

(Beta, 06.07.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »