Naslovne strane za nedelju, 9. jun 2024. godine

Beta pre 17 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 9. jun pišu o "Svesrpskom saboru", odnosno o manifestaciji "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska" koja je u subotu održana u Beogradu, i o drugim temama.

BLIC - "Deklaracija o zaštiti nacionalnih interesa", o deklaraciji koja je usvojena na zajedničkoj sednici vlada Srbije i Republike Srpske, u okviru manifestacije "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska".

INFORMER - Pod naslovom "Ujedinjeni za Srbiju i Republiku Srpsku", list piše o Svesrpskom saboru održanom u Beogradu.

KURIR - "Umorio sam se od čestih izbora ali je rano za penziju", predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić u intervjuu za list. "Sloga", piše list o Svesrpskom saboru održanom u Beogradu.

POLITIKA - List piše o "Svesrpskom saboru" koji je u subotu održan u Beogradu "Srbija i Srpska doveka zajedno". Razgovor nedelje sa ambasadorkom Grčke Marijom Levanti "Stav Grčke po pitanju nepriznavanja Kosova ostaje nepromenjen".

SRPSKI TELEGRAF - "Srpska sloga biće poraz vragu", o juče održanom Velikom saboru nacionalnog jedinstva.

VEČERNJE NOVOSTI - "Odbrana srpskog imena u 49 tačaka", list najavljuje da objavljuje tekst deklaracije, usvojene na zajedničkoj sednici vlada Srbije i Republike Srpske.

ALO - "Živelo srpstvo", naslov teksta o Svesrpskom saboru održanom juče u Beogradu.

(Beta, 06.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »