Naslovne strane za sredu, 12. jun 2024. godine

Beta pre 6 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 12. juna pišu o predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu, političkim dešavanjima u Srbiji i drugim temama.

BLIC - "Bastać bira: Sa SNS ili opozicijom", o formiranju vlasti u beogradskoj opštini Stari grad. "Testovi u sefu i pod kamerama", o čuvanju zadataka za malu maturu.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu, u tekstu pod naslovom: "Orlovi letite visoko". "Pakovanje od 200 grama skuplje za 40 dinara", o novoj ceni kafe.

DANAS - "Kritika ili tapšanje vlasti po ramenu", o preliminarnom izveštaju misije ODHIR o junskim izborima. "Na delu obračun struja u SNS-u", piše list.

INFORMER - "Auto-put do Crne Gore gotov za četiri godine" o izgradnji nove saobraćajnice. "Bajden naoružao i ukrajinske naciste" o odluci predsednika SAD da ukine zabranu isporuke oružja.

KURIR - "Uzgajanje pasa donosi veliku zaradu" o novom unosnom biznisu. List prenosi izjavu selektora reprezentacije Srbije "Piksi: Neka nas nacija bodri, nećemo razočarati".

NOVA - "Ganjaju nas kao robove", o štrajku radnika u fabrici "Jura" u Leskovcu. "Piksi zna tim za Engleze", o nastupu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu.

POLITIKA - "Na malu maturu bez treme", piše list. "Daćemo sve od sebe da učinimo naciju ponosnim", rekao je selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković, uoči Evropskog prvenstva.

SRPSKI TELEGRAF - "Gde to piše da RS nema imovinu?" list prenosi odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića američkom ambasadoru u Sarajevu.

ALO - "Vučić nakon udara na Srpski sabor matirao Amere jednim pitanjem: Gde to piše", o odgovoru predesdnika Srbije američkom ambasadoru u BiH.

(Beta, 06.12.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »