Naslovne strane za četvrtak, 13. jun 2024. godine

Beta pre 11 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 13. juna pišu da će funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Orlić biti novi direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA), bave se i učešćem Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu i drugim temama.

ALO - "Goreće nebo i zemlja", o najavljenim visokim temperaturama u Srbiji naredne nedelje.

BLIC - "Vladimir Orlić novi direktor BIA", piše list. List navodi da su predložene značajne promene u obrazovanju, u tekstu pod naslovom: "Nema više "vrlo dobar" ili "odličan".

VEČERNJE NOVOSTI - "Pomama za "orlovima" na treningu", o reprezentaciji Srbije, uoči Evropskog prvenstva u fudbalu. "Za dva prijema daju do 22.000", o troškovima maturanata.

DANAS - "Verni kadar SNS novi direktor BIA", piše list. Dozvole za rad izgubilo pet fakulteta i visokih škola, piše list.

INFORMER - "Nemci žele da zabrane srpski sabor", o izjavi ministarske spoljnih poslova Nemačke Analene Berbok. Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj kaže uoči Evropskog prvenstva u fudbalu: "Idemo da pobedimo Englesku".

KURIR - "Ukrao ikonu sa Svete gore", piše list.

NOVA - "Vladimir Orlić novi direktor BIA", piše list. List navodi da su u toku pripreme vlasti za rušenje simbola Beograda, u tekstu pod naslovom: "Pripreme za rušenje Starog savskog mosta".

POLITIKA - List objavljuje "Vodič za brucoše". "Zastupaću vojvođanske Mađare i celu Srbiju", kazala je nova poslanica FIDES-a u Evropskom parlamentu Anamarija Viček.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o učešću Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu. "Kako izgleda dodatno usitnjena opozicija posle izbornih svađa", o neslaganju među opozicionarima.

(Beta, 06.13.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »