Naslovne strane za ponedeljak, 17. jun 2024. godine

Beta pre 9 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o Evropskom prvenstvu u fudbalu, akcijama kosovske policije u srpskim sredinama, napadima na prosvetne radnike, rudniku litijuma kompanije "Rio Tinto" i drugim temama.

ALO - "Fićomanija", list piše o 20. festivalu automobila marke "fića", koji je održan u Kragujevcu.

BLIC - "Tropski talas: Sedam dana na skoro 40 stepeni", o vremenskim prilikama u Srbiji. "'Umri muški' 0:1", list piše o porazu reprezentacije Srbije u meču sa Engleskom, na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Kurtijevi policajci upadali u škole", piše list. O napadu na nastavnicu u beogradskoj osnovnoj školi, list piše u tekstu "Prebila nastavnicu i preti joj pet godina zatvora".

DANAS - Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković za list govori o "izumiranju" te partije "U politici je važna emocija". "Samo za Vidovdan bez događaja", navode organizatori festivala "Mirdita, dobar dan".

INFORMER - List piše o ratu u Ukrajini "Putin: Mir moguć, ali pod mojim uslovima!".

KURIR - "Skandal", o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Nemačkoj, kada su u pitanju navijači.

NOVA - Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović za list kaže "Opozicija me više ne zanima, bavićemo se jačanjem stranke". "Vučić najavio otvaranje rudnika 2028. godine", o navodnom zelenom svetlu za rudnik "Rio Tinto".

POLITIKA - Bivši moldavski predsednik Igor Dodon u intervjuu za list navodi "Podrška rezoluciji o Srebrenici u UN je bila pogrešna i sramotna odluka". O Evropskom prvenstvu u fudbalu, list piše "Napad na navijače Srbije pred meč s Engleskom". "Ultimatumi i razdor među liderima opozicije", navodi list.

SRPSKI TELEGRAF - "Dugim cevima na srpske mališane", o incidentu u Leposaviću.

(Beta, 06.17.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »