Naslovne strane za subotu, 22. jun 2024. godine

Beta pre 5 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 22. jun pišu o nestanku struje koji je pogodio zemlje regiona, o Evropskom fudbalskom prvenstvu i predstojećoj utakmici reprezentacije Srbije sa Danskom, o telefonskom razgovoru predsednika Srbije i Francuske Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona i o drugim temama.

ALO - O odborniku pokreta Kreni-Promeni "Savo će uzimati pare iz budžeta da ne radi ništa". "Imamo plan, verujte u nas" o predstojećoj fudbalskoj utakmici između Danske i Srbije".

BLIC - "Piksijev dan mrmota" o dilemama selektora fudbalske reprezentacije Srbije. "Na Bir festu za dva dana sto hiljada ljudi" o velikoj posećenosti muzičkog festivala.

VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi izjavu trenera Dragana Stojkovića Piksija "Odužićemo se navijačima, verujte u nas". "Mesečno na putu strada jedno dete" o broju poginulih maloletnika u saobraćaju.

DANAS - List na naslovnoj strani piše da proslavlja 27 godina postojanja. Hrvatski predstavnik na Evroviziji Marko Purišić (Bejbi Lazanja) u intervjuu za list "Verujem da ću pronaći ljubav i biti prihvaćen u Srbiji".

INFORMER - "Litijum neće otrovati vodu" domaći i strani stručnjaci tvrde da je projekat "Jadar" bezbedan za okolinu.

KURIR - O stanju u prosveti "Ostaćemo bez profesora matematike, srpskog, fizike i hemije". Pod naslovom "Vučić: Struja u Srbiji ne sme da stane" list prenosi izjavu predsednika Srbije povodom nestanka struje u regionu.

NOVA - Profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović u intervjuu za list kaže "Zemlja posle 'Rio Tinta' neće biti ni za groblje". "SNS na vlasti u Beogradu pod senkom izborne krađe" o konstituisanju gradske Skupštine nakon izbora 2. juna.

POLITIKA - "Strujni kolaps u regionu, u Srbiji bez problema" o nestanku struje u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Albaniji. "Vučić pozvao Makrona da pomogne u očuvanju mira" o razgovoru predsednika Srbije i Francuske.

SRPSKI TELEGRAF - "Bez struje ceo Balkan" list piše da je skoro celo područje Crne Gore, BiH, Albanije i delova Hrvatske ostalo bez električne energije.

(Beta, 06.22.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »