Naslovne strane za četvrtak, 27. jun 2024. godine

Beta pre 2 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 27. jun pišu o novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, o američkim predsedničkim izborima, o Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj i o drugim temama.

ALO - List piše o večerašnjem prvom duelu Bajdena i Trampa u predizbornoj kampanji "Sposobnost kandidata pod lupom birača". Donosi i izjavu ministra finansija Siniše Malog "Ekspo će dovesti tri miliona ljudi u Srbiju".

BLIC - "Kurti nije hteo ili nije smeo da se sastanemo", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu. List piše i da je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković - Piksi "na stubu srama" posle neuspeha svog tima na EP u tekstu "Kiksi, svi gresi selektora".

DANAS - Pod naslovom "Ko plaća putovanja predsednikovog sina", list pita da li će Agencija za sprečavanje korupcije istražiti o čijem trošku je Danilo Vučić išao na Evropsko prvenstvo. Piše i o grupi koja je pešice krenula u Gornje Nedeljice na protest protiv otvaranja rudnika litijujma Rio Tinto "Noge ne osećamo, gura nas podrška ljudi".

INFORMER - "Piksi mora da ide" o mogućoj smeni selektora zbog neuspeha na EP. List prenosi izjavu predsednika Srbije "Kurti neće dogovor".

KURIR - "Redovni sistematski pregledi i zdravi obroci od malih nogu" o merama koje će država preduzeti kako bi se poboljšalo zdravlje dece.

NOVA - List piše da se desio slom reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu, a prenosi i da "Crna Gora i BiH deci plaćaju logopeda, a Srbija nema novca". Niška opština Medijana dobila novo rukovodstvo "Dr Milić: Neće više biti rasipanja para".

POLITIKA - "Vlada i predsednik vode identičnu politiku o KiM", piše list. "Sve više prevara u kojima se koristi veštačka inteligencija" o zloupotrebama tehnologije.

SRPSKI TELEGRAF - "Kurti pobegao Vučiću s megdana" o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

(Beta, 06.27.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »