Naslovne strane za petak, 28. jun 2024. godine

Beta pre 2 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovim stranama izdanja od petka, 28. juna pišu o dešavanjima u domaćem fudbalu, posle neuspeha reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

BLIC - "Čistka u FSS, samo jedan ostaje", piše list o promenama u domaćem fudbalu, posle neuspeha reprezentacije na Evropskom prvenstvu. "Krivac je samo Aljbin Kurti", piše list o neuspeloj rundi dijaloga u Briselu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Hoće li stranac da nas uči fudbalu", piše list o situaciji u domaćem fudbalu, posle neuspeha reprezentacije na Evroskom prvenstvu. "Kurtijeve tri 'mine' na dijalog", piše list o neuspeloj rundi dijaloga u Briselu.

DANAS - "Vlast poslušala 150 desničara i huligana", piše list o odluci policije da u Beogradu zabrani održavanja festivala "Mirdita, dobar dan". "Kurtijev uslov - međusobno priznanje", piše list o tome zašto je kosovski premijer odbio sastanak s predsednikom Srbije u Briselu.

NOVA - "Vladimir Đukanović postao vlasnik tri luksuzna stana i apartmana na Zlatiboru", piše list. "Naknadu štete tražite odmah", o tome šta stanari treba da preduzmu posle požara u zgradi.

POLTIKA - "Kurti neće dijalog, već de jure priznanje", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Vidovdan, dan pobede večnog nad trenutnim", piše list.

KURIR - "Folirant", pretplaćen za neuspeh. List prenosi i reči predsednika Vučića, "Kurti hteo de jure priznanje Kosova, ne želi ZSO i to je jasno".

SRPSKI TELEGRAF - "Joakim Lev umesto Piksija", ekskluzivno saznanje. List piše i da "Moćnici izazivaju državne udare zbg litijuma", obistinjuje se ono što je predsednik Vučić najavio.

INFORMER - "Hapšenje u zatvoru", čuvari prikrili ubistvo robijaša. List piše i o "Državnom udaru u Boliviji", vri u južnoj Americi.

ALO - "Igrao fudbal sa svojim žrtvama", Blažić se družio sa momcima u koje je ispalio rafale. List piše i da je "Policija zabranila Mirditu", zbog bezbednosnih razloga.

(Beta, 06.28.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »