Naslovne strane za nedelju, 30. jun 2024. godine

Beta pre 1 dan

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 30. jun 2024. godine pišu o napadu na pripadnika Žandarmerije ispred ambasade Izraela u Beogradu, usvajanju rezolucije o Jasenovcu u skupštini Crne Gore, predsedničkim izborima u SAD i drugim temama.

BLIC - "Žandarm sa strelom u vratu ubio teroristu", o napadu ispred ambasade Izraela u Beogradu. O predsedničkim izborima u SAD, list piše u tekstu "10 mogućih kandidata da uskoče umesto Bajdena".

VEČERNJE NOVOSTI - O napadu ispred ambasade, list piše u tekstu "Vehabije nam neće vršljati Srbijom". "Ustavni sud na strani srpskog", o obustavi primene Zakona o rodnoj ravnopravnosti.

POLITIKA - "Pripadnik Žandarmerije ranjen, napadač ubijen", piše list. "Zagreb preti Podgorici", o usvajanju Rezolucije o Jasenovcu u skupštini Crne Gore. Predstavnik visokog komesara UN za izbeglice Sufijan Ađali za list kaže "Među prinudno raseljenim čak 47 miliona dece".

ALO - "Zagreb sprema kaznu za Crnu Goru", Hrvati poludeli zbog rezolucije o Jasenovcu. List piše i da "Lažni ekolozi Ani prete smrću", predsednica Skupštine dobila jezive poruke.

SRPSKI TELEGRAF - "Rušimo i muvu u letu", Srbija uparila dva moćna PVO sistema. List prenosi i ispovest kreatorke koja je jedva izvukla živu glavu u nevremenu, "Bujica me nosila u mraku".

KURIR - "Ekspo je uvod u Srbiju 21. veka! Istinski će promeniti lice zemlje", intervju sa ministrom građevinarstva i saobraćaja Goranom Vesićem. List piše i o drami Nataše Marković, "Otišla kod ginekologa jer je mislila da ima ciste, pa saznala da je pred porođajem".

(Beta, 06.30.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »