Naslovne strane za sredu, 3. jul 2024. godine

Beta pre 2 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o posledicama nevremena koje je zahvatilo region i Srbiju.

ALO - "Oluja lomila sve pred sobom!", o posledicama nevremena koje je zahvatilo Srbiju.

BLIC - "Dok je Kurti na vlasti nema ništa od dijaloga", rekao je predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević. List piše o posledicama nevremena u Srbiji, u tekstu pod naslovom "Kataklizma".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše da je nevreme opustošilo region, u tekstu pod naslovom: "Oluja ubila dvoje". "Mala Anja kod kuće posle 56 dana", o oporavku devojčice iz Kuršumlije koja je teško povređena kada se na nju srušio ringišpil.

DANAS - "Novi Vučićev manevar za dozvolu rudniku litijuma". List piše da gotovo svako nevreme dovede do kolapsa u Beogradu, u tekstu pod naslovom: "Rešenja ima, ali se u njih godinama ne ulaže".

INFORMER - "Piksi je kriv za debakl 'orlova'", list piše o učešću srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Nemačkoj.

KURIR - O posledicama nevremena koje je u ponedeljak i utorak zahvatilo Srbiju "Kolaps".

NOVA - "Potop u Srbiji", o posledicama nevremena. "Vučić najveći lobista "Rio Tinta", piše list.

POLITIKA - "Apokaliptične posledice udara superćelijske oluje", o posledicama nevremena u regionu i Srbiji. "Novak Đoković lako do drugog kola Vimbldona", o nastupu tenisera iz Srbije na turniru u Engleskoj.

SRPSKI TELEGRAF - "Fasada West 65 umalo nije pobila ljude" o nevremenu koje je odnelo krov zgrade u tom beogradskom naselju.

(Beta, 07.03.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »