Naslovne strane za četvrtak, 4. jul 2024. godine

Beta pre 2 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o vremenskim nepogodama u Srbiji, projektu "Jadar" i drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Špijuniraju nas" list piše da sa teritorije Kosova i Metohije i susednih zemalja osmatraju srpsku vojsku. "Tramp i Putin već pregovaraju o Ukrajini", o tvrdnjama evropskih medija.

BLIC - "Heroji iz bujica", spasavali ljude, ronili do slivnika, sklanjali stabla. List piše i da leto sprema još iznenađenja: "Novi tropski talas pogon za novu oluju".

VEČERNJE NOVOSTI - "Ratko ne može da govori", izjavio sin generala Mladića. List prenosi i autorski tekst Aleksandra Vulina: "Laž o jednakosti Staljina i Hitlera".

DANAS - "Glavne prepreke kaskanje reformi", da li će Srbija uspeti da pre kraja godine dobije novac iz Plana rasta EU, pita list. "Sistem otkazao, građani u riziku na svakom koraku", piše list.

NOVA - "Finansijer SNS radi na Nacionalnom stadionu za 152 miliona evra", firme Dragoljuba Zbiljića dobila vredan državni posao. List piše i da "Rusija sumnja da Srbija prodaje oružje Ukrajini", iza kulisa susreta predsednika Srbije i zamenika Sergeja Lavrova.

INFORMER - "Kurti slao dronove na Srbiju", list piše o navodima da je primećeno podizanje dronova "bajraktar" iz pravca Đakovice.

KURIR - "Kristofer Hil: Srbi i Amerikanci imaju mnogo više sličnosti nego razlika" navodi ambasador SAD u Srbiji u intervjuu za list. "Heroji", o radnicima JKP "Gradska čistoća" koji su spasavali ljude u poplavama.

SRPSKI TELEGRAF - Pod nasovom "Projekat Jadar ne ugrožava reke", list piše da su studije naučnika "otklonile svaku sumnju". "Veštačke oluje i poplave", list piše da oluje izaziva čovek.

POLITIKA - "Region dočekao na nož poruke mira iz Srbije", piše list. Politika piše i da je "Belorusija u Šangajskoj organizaciji za saradnju".

(Beta, 07.04.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »