Samostrelom ubijene tri žene kod Londona

Beta pre 7 dana

Samostrelom su tri žene ubijene u kući u blizini Londona, saopštila je danas britanska policija.

U toku je potraga za identifikovanim napadačem za koga se veruje da je naoružan, te su građani upozoreni da mu se ne približavaju.

Policija kaže da za njim tragaju naoružani policajci što u Velikoj Britaniji nije čest slučaj.

Policija je osumnjičenog Kajla Kliforda (Kyle Clifford) pozvala da se preda.

Tri žene su u utorak uveče nađene teško ranjene u kući u Bušiju (Bushey), severozapadno od Londona, a policija kaže da su ona i Hitna pomoć pokušali da ih spasu, ali su već na mestu napada ubrzo konstatovali njihovu smrt.

Policija nije saopštila da li je Kliford koji je iz Londona, na neki način bio povezan s tim ženama.   Samostrelom ubijene žena i ćerke komentatora Radija BBC Samostrelom su ubijene žena i dve ćerke komentatora Radija Bi-Bi-Si (BBC radio) Džona Hanta (John Hunt), potvrdio je danas britanski javni servis. Britanski mediji navode da je Hant, glavni komentator konjičkih trka na Radiju Bi-Bi-Si, našao tela u utorak predveče kada se vratio kući sa izveštavanja na trkalištu Lingfild park (Lingfield Park), južno od Londona. U toku je potraga za identifikovanim napadačem za koga se veruje da je naoružan, te su građani upozoreni da mu se ne približavaju. Policija kaže da za njim tragaju naoružani policajci što u Velikoj Britaniji nije čest slučaj. Policija je osumnjičenog Kajla Kliforda (Kyle Clifford) pozvala da se preda. Policija kaže da su tri žene u utorak uveče nađene teško ranjene u kući u Bušiju (Bushey), severozapadno od Londona, i da su pokušali da ih spasu, ali su već na mestu napada ubrzo konstatovali njihovu smrt. Policija nije saopštila da li je Kliford koji je iz Londona, na neki način bio povezan s tim ženama.

(Beta, 10.07.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »