Naslovne strane za utorak 16. jul 2024. godine

Beta 16.07.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja i dalje najviše pišu o atentatu na Donalda Trampa, ali i o nezapamćenim vrućinama u Srbiji i karijeri Novaka Đokovića.

ALO - "Haos u istrazi", o atentatu na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

BLIC - Detalji atentata na bivšeg američkog predsednika i dalje misterija "Tramp imao 'trojanca' u obezbeđenju". Toplotni udar kakav Srbija ne pamti "Savet lekara: Spavajte sa klimom ili bežite iz grada". Đokoviću biti il ne biti "Novak u Parizu spasava godinu".

VEČERNJE NOVOSTI - Neshvatljivi propusti službi "Trampova glava na izvol'te pucaču". Strategija Prištine "Popisuju i žrtve 'trovanja iz 1990'". Žega pogađa ekonomiju "Kukuruz se suši, kraće na građevini".

DANAS - Kako državni funkcioneri i pojedini tabloidi zloupotrebljavaju oružani napad na kandidata za predsednika SAD "Atentat na Trampa za SNS propagandu". Predsednica skupštine Ana Brnabić tvrdi da je predsednik Aleksandar Vučić zaštitnik sve dece, mnogi se sa tim ne slažu "Slučaj Pećinci nije zaboravljen". Da li treba da se uvede zabrana rada na otvorenom pri visokim temperaturama "Za neke poslodavce radnik je samo broj".

INFORMER - List piše o projektu za otvaranje rudnika litijuma u Srbiji "'Jadar' je bezbedan po okolinu".

KURIR - Ocena higijene u kafićima i restoranima na Adi Ciganliji u Beogradu "Opasno".

NOVA - Opasna izjava Ane Brnabić upućena nezavisnim glasilima "Vlast braneći Vučića nišani kritički nastrojene medije". Od 959 zdravstvenih ustanova u Srbiji, čak 659 je u privatnom vlasništvu "Plati, pa se leči". Vimbldon nije kraj "Novak se još pita".

POLITIKA - Nasilje zbog političke mržnje širi se planetom "Da li Vučića nišane jer se zalaže za mir". Predsednik uručio orden žandarmu "Nastavljaju se napadi iz regiona kao po komandi". Tramp posle atentata "Ovo je prilika da ujedinimo SAD, čak i čitav svet".

SRPSKI TELEGRAF - "Đilas bio za litijum, sad bi da vodi proteste!", list piše o stavovima opozicije po pitanju otvaranja rudnika litijuma kod Loznice.

(Beta, 16.07.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »