Naslovne strane za četvrtak, 1. avgust 2024. godine

Beta 01.08.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o rezultatima srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu, protestima protiv iskopavanja litijuma u Srbiji i pogibiji lidera Hamasa.

ALO - "Biće još vrućina od sutra ponovo 37", list piše o novom toplotnom talasu koji se najavljuje u Srbiji.

BLIC - "Kupovaćemo čokoladu na kockice" list piše da će čokolada postati luksuz zbog visoke cene. List piše i o rezultatima srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu.

VEČERNJE NOVOSTI - O ubistvima lidera Hamasa i Hezbolaha "Teheran Izraelu zapretio osvetom". List piše da je u Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju posle 30 godina opet presađeno srce.

DANAS - O protestima ekoloških udruženja protiv rudarenja litijuma "Traže da vlast zabrani kopanje litijuma u Srbiji". "Kritikom se ne želi ničija smrt" list piše da je nakon novinarke Tamare Skroze i profesor Fakuleta političkih nauka Rade Veljananovski na meti tabloida.

INFORMER - "Nole gazi ka zlatu!", list piše o plasmanu tenisera Novaka Đokovića na letnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

KURIR - Izjava ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović Handanović "Srbija neće biti prekopana, zdravlje građana nije ugroženo".

NOVA - "Rio Tinto bi trošio dnevno hiljadu tona sumporne kiseline" upozoravaju stručnjaci. Teniser Novak Đoković, košarkašice i košarkaši Srbije zabeležili pobede u Parizu "Olimpijska groznica trese Srbiju".

POLITIKA - Novi talas Kovida 19 "Na udaru starije osobe i hronični bolesnici". "Preti li totalni rat na Bliskom istoku" o ubistvu lidera Hamasa Ismaila Hanijea.

SRPSKI TELEGRAF - "Nema odmora kad se radi kod Vučića", o radu ministara Vlade Srbije.

(Beta, 01.08.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »