Naslovne strane za subotu, 3. avgust 2024. godine

Beta 03.08.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 3. avgust pišu o godišnjici akcije hrvatske vojske "Oluja" u kojoj je proterano srpsko stanovništvo, o velikoj razmeni zatvorenika između SAD i Rusije, i o drugim temama.

BLIC - "Ko su Rusi, a ko zapadnjaci pušteni iz zatvora?", list piše o velikoj razmeni zatovrenika između Sjedinjenih Američkih Država i Rusije.

VEČERNJE NOVOSTI - "I Skupština može da zove na referendum o predsedniku", o predlogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da građani mogu da se izjasne o podršci njegovoj politici.

DANAS - List piše o godišnjici akcije hrvatske vojske u kojoj je 1995. godine proterano srpsko stanovništvo "Žrtve 'Oluje' i dalje ne mogu da ostvare prava u Srbiji".

NOVA - Intervju sa liderom Ekološkog ustanka Aleksandrom Jovanovićem Ćutom "Vlast je sa Rio Tintom digla narod na pobunu". O razmeni zatvorenika između Amerike i Rusije "Nevidljiva diplomatija i tajne poruke donele slobodu".

POLITIKA - List piše da su srpske službe spremne da se suoče sa bezbednosnim izazovima "Zašto London upozorava na terorizam u Srbiji". "Počeo 63. sabor trubača u Guči", list piše o početku tradicionalne manifestacije.

(Beta, 03.08.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »