Naslovne strane za petak, 23. avgust 2024. godine

Beta pre 20 dana

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 23. avgust pišu o dolasku predsednika Francuske Emanuela Makrona u Beograd, suđenju za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju, rudniku litijuma i drugim temama.

ALO - O tekstu hrvatskog Jutarnjeg dnevnog lista "Vučić je najvažniji lider u Evropi". O suđenju Urošu Blažiću i svedočenjima. "Diskusija o litijumu i dalje u magli dezinformacijama".

BLIC - "Makron opet među Srbima" predsednik Francuske 29. avgusta u Beogradu. "Tragedija između Srbije i BiH" deset migranata nastradalo u Drini.

VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "U fokusu evropski put Srbije i 12 rafala" list piše od poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji. "Ustaški grb uklanjaju iz Blajburga" o odluci austrijskih vlasti.

DANAS - Vlada Srbije dala novu ponudu za rast minimalne zarade "Predlog 10 odsto veći iznos, sindikati protiv". "Glupost je reći da CIA ruši Vučića zbog litijuma" naveo je predsednik stranke SRCE Zdravko Ponoš u intervjuu za list.

NOVA - "Srbija godinama ne bi videla ni dinar od kopanja litijuma" list piše da je rudna renta u Srbiji najniža u Evropi. "Dodik utihnuo u strahu od novih sankcija SAD" piše list o poseti direktora CIA Sarajevu.

POLITIKA - "Makron gost Vučića sledeće nedelje" o poseti francuskog predsednika Srbiji. List piše i o suđenju Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo.

INFORMER - "Američki plaćenik: Ugasite Informer", piše list o uključenju u program Zorana Gavrilovića. O dolasku Makrona u Beograd "Važna poseta".

KURIR - O suđenju Urošu Blažiću "Prete osvetom". List piše o ubistvu u školi u Sanskom Mostu.

SRPSKI TELEGRAF - O predsedniku Aleksandru Vučiću povodom teksta hrvatskog Jutarnjeg dnevnog lista "Vučić je najvažniji državnik u Evropi". O nesreći u selu kod Lazarevca na pruzi.

(Beta, 23.08.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »