Naslovne strane za subotu, 24. avgust 2024. godine

Beta pre 19 dana

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 24. avgust pišu o očekivanjima od posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu koja je najavljena za kraj avgusta, o najavama za rekonstrukciju Vlade Srbije i o drugim temama.

ALO - "Cene će biti niže", premijer Srbije Miloš Vučević najavio nove mere. List piše o požaru u Novom Sadu u kome je stradala šestočlana porodica.

BLIC - Premijer Miloš Vučević o najavljenoj rekonstrukciji Vlade Srbije: "Menjaćemo one ministre koji nemaju rezultat".

VEČERNJE NOVOSTI - "Koronu donose sa letovanja", o povećanju broja slučajeva inficiranih korona virusom.

DANAS - Izjava državne sekretarke ministarstva ekonomije Nemačke Franciske Brantner "EU ne trguje sa Vučićem 'litijum za demokratiju'". O najavljenom protestu ekoloških udruženja ispred zgrade RTS-a u Beogradu 1. septembra "Zlatko Kokanović: SEOS će se izjasniti posle sastanka".

NOVA - List piše da su Kosovo i EU integracije neke od tema razgovora tokom posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji koja je najavljena za kraj avgusta: "Francuska bi da se u Srbiji reši nuklearnog otpada". Intervju sa advokatom Rodoljubom Šabićem: "Ne verujem da će iko od aktivista biti osuđen za rušenje ustavnog poretka".

KURIR - "Rad o litijumu pun netačnih informacija korišćen u političke svrhe" navode sagovornici tog lista. O požaru u Novom Sadu: "Tragedija".

POLITIKA - List piše o požaru u novosadskom naselju Salajka: "Stradali roditelji i četvoro dece". "Od septembra nova akcija i više jeftinijih proizvoda", o najavljenom zaustavljanju rasta cena osnovnih životnih namirnica.

SRPSKI TELEFRAF - "Ovo mogu samo Vučić i Srbija", piše list o dolasku francuskog predsednika u Beograd. "Rastu penzije", povećanje 11 odsto od 1. decembra.

(Beta, 24.08.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »