Naslovne strane za sredu, 28. avgust 2024. godine

Beta pre 16 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 28. avgust, pišu o pregovorima o povećenju minimalne cene rada, napadima vlasti na nezavisne medije i o promeni, posle 34 godine, na čelu Srpskog pokreta obnove (SPO).

ALO - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov najavio da Rusi menjanju taktitku: "U igri i atomske bombe". "Šokantno", list piše da je pevačica Severina Vučković novi lider opozicije.

BLIC - List piše da teniser Novak Đoković neće igrati na turniru u Beogradu, u tekstu pod naslovom "Novak odbio brata Đorđa". "Voda nije bila ni za kupanje, kamoli piće", o nedavnom trovanju dece u Krupnju.

VEČERNJE NOVOSTI - "Autoru 15 dinara od pozajmice s police", o promenama u bibliotekama. "Moći ćemo da gradimo nuklearke", piše list.

DANAS - List piše da je United Media obavestila međunarodnu javnost o eskalacija napada na njihove televizije, dnevne listove i portale, u tekstu pod naslovom "Završni obračun vlasti s nezavisnim medijima". "Aleksandar Cvetković postavljen za lidera SPO", piše list.

NOVA - "Vraćaju nas u devedesete", o listama vlasti za verbalni delikt. "Lončar i Gašić odlučuju o sudbini kovid bolnice" - o napuštenoj zgradi u Batajnici koja je, po navodima lista, koštala 50 milona evra.

INFORMER - "Prosečna plata do kraja sledeće godine 1.000 evra", najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

KURIR - O dolasku francuskog predsednika Emanuela Makrona u Srbiju: "Važna poseta". "Škola", do petka odluka o štrajku prosvetara.

POLITIKA - "Poslodavci traže da država snosi trošak rasta minimalca", o pregovorima o povećanju minimalne zarade. "Srbija prepoznata kao ključna zemlja regiona", piše list o predstojećoj poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona.

SRPSKI TELEGRAF - "CIA krije knjigu o smaku sveta" piše list o "misterioznih 17 strana".

(Beta, 28.08.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »