Naslovne strane za petak, 30. avgust 2024. godine

Beta pre 15 dana

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 30. avgust 2024. godine pišu o poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona, akciji "Najbolja cena" i najavama iskopavanja litijuma u Srbiji.

ALO - "Čak 81 proizvod po najboljoj ceni", o dogovoru vlasti sa trgovcima. List piše da je Makron "srdačno dočekan".

BLIC - List na celoj naslovnoj strani najavljuje fudbalsku utakmicu Srbija - Španija, koja se igra 5. septembra u okviru UEFA Lige nacija.

VEČERNJE NOVOSTI - "Novi korak u odnosima sa Parizom", o poseti Makrona. "Kurtijeva pošta i u Severnoj Mitrovici", piše list. O akciji nižih cena u marketima, list piše u tekstu "Uštede od 8.000 do 22.000 dinara".

DANAS - Predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš za list navodi "Vučić posle Banjske nateran da kleči na kukuruzu". "Fantomski 'kopači' za forsiranje rudnika litijuma", o osnivanju anonimnog pokreta "Kopaćemo". O sniženim cenama list piše pod naslovom "Kratka populistička mera za one na koje cilja vlast".

INFORMER - List prenosi Makronovu izjavu "Srbija je potrebna Evropi". "Srbin pretio da će razneti Bajdena", o navodima da će protiv N. R. biti podneta optužnica zbog pretnji američkom predsedniku i drugim zvaničnicima.

KURIR - O poseti francuskog predsednika u tekstu pod nazivom "Prijateljstvo". "Zvezda na megdanu sa velikima", o žrebu za Ligu šampiona. 

NOVA - O akciji "Najbolja cena" list piše pod naslovom "Evo vam pašteta, dok ne progutate litijum". "Hoće da izbegnu reforme da bi trošili milijarde na Ekspo", prenosi list pisanje nedeljnika Radar.

POLITIKA - O poseti Makrona u tekstu "Ogroman značaj posete francuskog predsednika". "I Brisel otvorio istragu o Telegramu", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - O akcijskim cenama u tekstu "Najbolja cena za čak 700 proizvoda, ušteda i do 22.000 dinara".

(Beta, 30.08.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »