Naslovne strane za petak, 13. septembar 2024. godine

Beta pre 4 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 13. septembra pišu o odredbama novog Zakona o saobraćaju, zahtevima opozicije u vezi litijuma i overi ugovora o zajmovima kod notara.

NOVA - "Profesori FPN obustavljaju rad ako Orlović bude dekan", piše list o dešavanjima na beogradskom Fakultetu političkih nauka. "Srbija se kreće putem kojim je išla Rusija", kazao je ruski opozicionar Andrej Pivovarov.

BLIC - List piše da se priprema novi Zakon o saobraćaju, u tekstu pod naslovom "Skuplji prolaz na crveno i vožnja bez pojasa". List piše u kakvim će se uslovima služiti obavezni vojni rok, u tekstu pod naslovom "Uz pušku, pasulj, udoban smeštaj i brz internet".

VEČERNJE NOVOSTI - "Overa svih ugovora o zajmu biće obavezna", o novom zaduženju notara. List piše da trgovci sad plaćaju i "lovce" na kadrove: "Ko dovede kasira dobije 30.000 dinara".

KURIR - "Hitne mere", moguće proglašenje okupacije dela teritorije Srbije, piše list. List piše o odluci Narodne banke Srbije - niže rate na dinarske kredite.

SRPSKI TELEGRAF - "Svedočenje policajca koji je prvi stigao u Ribnikar", Igor Avramović o najtežem danu u životu. List piše i da "svet hvali naše rafale, samo Đilasu ne valjaju".

INFORMER - "Dan D za Srbiju, moguće je i proglašenje okupacije KiM?", predsednik Srbije danas saopštava sudbonosne državne odluke, piše list.

DANAS - "Proglašenje okupacije samoubilačka misija", piše list o predstojećem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kome se očekuje da glavna tema bude Kosovo. "Najvažnije je staviti tačku na projekat Jadar", rekla je poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović.

ALO - "Vučić saopštava mere protiv Kurtijevog terora", predsednik Srbije danas govori o ključnim odlukama državnog vrha. List prenosi i izjavu Dmitrija Medvedeva: "Potopićemo ružno ostrvo Britaniju".

(Beta, 13.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »