Naslovne strane za subotu, 14. septembar 2024. godine

Beta pre 4 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 14. septembar pišu o merama države u vezi krize na Kosovu, koje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i o drugim temama.

BLIC - "Pet mera za zaštitu Srba na Kosovu", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom dešavanja na Kosovu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Poništenje nasilja na Kosovu u pet tačaka", najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o merama države povodom krize na Kosovu.

DANAS - Obraćanje predsednika Srbije povodom krize na Kosovu "Vučić: Za Srbe nema dobrog rešenja kosovskog problema". Intervju reditelja i pisca Gorana Markovića: "Ceo svet ove naše vlasti je prostački".

NOVA - O predstavljenim merama države povodom krize na Kosovu: "Vučić traži nove izbore na severu, povratak policije, sudstva i ZSO". List piše o poskupljenju: "Grejanje poskupelo, a struja bi mogla od Nove godine".

POLITIKA - "Pet mera za opstanak Srba u pokrajini", obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom krize na Kosovu. Intervju sa ministrom odbrane Bratislavom Gašićem: "Narod koji veruje u svoju vojsku je slobodan".

KURIR - "Pet tačaka", predsednik Srbije o merama za opstanak Srba na KiM. 

SRPSKI TELEGRAF - "Pet poteza za opstanak Srba na KiM", Vučić obelodanio hitne mere. "Putinov tajni projekat", armija naučnika na zadatku, lek za besmrtnost, piše list.

INFORMER - "Vučić: Borba za Kosovo", cilj je da opet sve bude kao pre rata, piše list. List piše i o stravičnom zločinu kod Boljevca: "Starca mučili do smrti".

ALO - "Mere protiv Kurtijevog terora", Vučić saopštio kako će Srbija zaštititi srpski narod na KiM. List piše i o neverovatnom događaju, "Devojčica (3) pila alkohol, pa se onesvestila", završila je u bolnici u teškom stanju.

(Beta, 14.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »