Zvezdo, odgovorno i hrabro! Miodrag Krivokapić, nekadašnji as crveno-belih koji je 1984. igrao sa Portugalcima za "Novosti"

Večernje novosti pre 8 sati  |  Đ.S.
Zvezdo, odgovorno i hrabro! Miodrag Krivokapić, nekadašnji as crveno-belih koji je 1984. igrao sa Portugalcima za "Novosti"

BENFIKA je veliki klub, na papiru jači tim, ali moć "Marakane" ne sme da se potceni. Crvena zvezda ima šanse protiv snažnih Portugalaca pred kojima ne sme da pokaže strah. To između ostalog za "Novosti" poručuje Miodrag Krivokapić (65), nekadašnji defanzivac crveno-belih, koji je bio deo čuvenog dvomeča sa "orlovima" iz 1984. (3:2, 0:2). Sada kao trener u Škotskoj, stručno analizira sudar Zvezde i Benfike, uz neizostavan osvrt na utakmicu odigranu pre tačno 40 godina u Beogradu.

FOTO: Privatna arhiva - Evropske utakmice su bez izuzetka bile odlične, nikada mi nismo razočarali. Zvezda je uvek igrala dobro, pogotovo kod kuće. Atmosfera je bila izvanredna... Na poluvremenu je 0:2, ali ako pogledate, nismo mi ni prvi deo igrali loše. Bili smo malo bez sreće, prvi gol, autogol Elsnera, falilo je koncentracije sa Ivkovićem. Drugi njihov pogodak sa 25 metara u raklje. A onda, drugo poluvreme (smeh)... Dve penala Janjanina pa onda i njegov treći

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »