Naslovne strane za subotu, 21. septembar 2024. godine

Beta pre 2 sata

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 21. septembar pišu o usvojenom predlogu o obaveznom vojnom roku na sednici vlade, o održanom prikazu sposobnosti Vojske Srbije u Batajnici, i o drugim temama.

ALO - "Miholjsko leto, pa smrzavanje" o vremenu u Srbiji. List piše i o preminuloj glumici Radmili Živković.

BLIC - "Usvojen predlog o obaveznom vojnom roku", o sednici vlade Srbije. "Vojska Srbije pokazala najmodernije naoružanje", o prikazu sposobnosti Vojske Srbije u Batajnici "Zastava 2024".

VEČERNJE NOVOSTI - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na prikazu Vojske Srbije u Batajnici "Odvratićemo sve moguće agresore na našu zemlju".

DANAS - Povodom zahteva opozicije za održavanjem posebne sednice skupštine Srbije uoči godišnjice oružanog napada u Banjskoj na severu Kosova "Jednima terorizam, drugima ispravan akt". Intervju sa profesorom Fakulteta političkih nauka i nekadašnjim ministrom za KiM Slobodanom Samardžićem "Kosovo i Metohija je starije pitanje od litijuma".

NOVA - "Šapić opet u nemilosti stranke, pominje se povratak Siniše Malog", list piše da je Srpska napredna stranka nezadovoljna radom gradonačelnika Beograda. "Vlada odlučila ići će se u vojsku", o usvojenom predlogu o obaveznom vojnom roku na sednici Vlade Srbije.

INFORMER - "Vojska za ponos" u Batajnici održan prikaz sposobnosti "Zastava 2024".

KURIR - Preminula glumica Radmila Živković "Poslednji aplauz gospođi ministarski i tetka Doki". "Potresno" o svedočenju đaka iz OŠ "Vladislav Ribnikar".

POLITIKA - "Vojska Srbije deset puta jača nego ranije", ocena predsednika Vučića na prikazu sposobnosti Vojske Srbije u Batajnici. Intervju sa direktorom Kancelarije za IT i e-upravu Mihailom Jovanovićem "Fokus vlade je na digitalizaciji".

SRPSKI TELEGRAF - "Kupujemo oružje moćnije od Himarsa" najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

(Beta, 21.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »