Naslovne strane za četvrtak, 3. oktobar 2024. godine

Beta pre 2 sata

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 3. oktobar 2024. godine pišu o novim sukobima na Bliskom istoku, protestima prosvetnih radnika i poljoprivrednika u Srbiji i drugim temama.

ALO - "Otvorena vrata pakla", list piše o sukobima na Bliskom istoku. "Batut: Svaki drugi umire od srca, a peti od raka", piše list.

BLIC - "Rod regruta određuju četiri kriterijuma", o vraćanju obaveznog služenja vojnog roka u Srbiji. O sukobima na Bliskom istoku, list piše "Na nišanu nuklearke i nafta u Iranu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Izraelci spremaju paklenu odmazdu", o sukobima na Bliskom istoku. O izveštaju Reportera bez granica, u tekstu pod naslovom "EU da kazni Srbiju jer ne zatvara ruske medije".

DANAS - "BIA dobija sve više para da hapsi paore i aktiviste", piše list u tekstu o budžetu srpske bezbednosne agencije. O autobuskom stajalištu "Beograd jug", u tekstu "Potraga za stanicom koja još ne postoji". O štrajku prosvetara list piše pod naslovom "Stop prevarama Vlade".

INFORMER - O sukobima na Bliskom istoku "Izrael i Iran vode svet u atomski rat". "Ponoš od Srbije naplaćuje 405.359 dinara mesečno", piše list.

KURIR - "Svet srlja u haos", o sukobima na Bliskom istoku. "Janković: nedopustivo je da novinarka bude izložena pretnjama", piše list o napadu na novinarku Kurira.

NOVA - "Golgota prosvete", o štrajku prosvetnih radnika. O udesu kod Novog Sada u kom je jedna osoba poginula, a više od 35 povređeno, list piše "Tinejdžer (18) preticao, vozač autobusa pokušao da izbegne sudar".

POLITIKA - "Protest nezadovoljnih prosvetara u Beogradu", o obustavi rada u većini škola u Srbiji. "Godine Kurtijevog terora", o situaciji na Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF - "Putin uzima 65 milijardi evra na nafti", piše list. O opoziciji pred sednicu o litijumu, "Vikali: Vučiću dođi".

(Beta, 03.10.2024)

Bliski Istok »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »