Naslovne strane za subotu, 19. oktobar, 2024. godine

Beta pre 2 sata

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 19. oktobra pišu o predstojećem protestu u Beogradu zbog namere vlasti da sruši Stari savski most, mogućoj rekonstrukciji Vlade Srbije i oslobođenju Beograda u Drugom svetskom ratu.

ALO - List piše o najavi moguće rekonstrukcije Vlade Srbije. "Rejting opozicije na krajnjem minimumu" o navodnom padu popularnosti opozicionih stranaka.

BLIC - "Vođa 'Vračaraca' pao u Barseloni", o saradnji srpske i policija više država u akciji hapšenja jednog od lidera kriminalnog "Vračarskog klana."

VEČERNJE NOVOSTI - "Najmanje troje ministara ide iz Nemanjine 11", je naslov teksta o mogućoj rekonstrukciji Vlade Srbije. "Srpska roba zarobljena u kamionima", o carinskom kolapsu na prelazu Merdare.

DANAS - "Nisam umoran, kandidovaću se ponovo za predsednika DS", kazao je lider Demokratske stranke Zoran Lutovac. List piše o tome koliko košta ručak za četvoročlanu porodicu u restoranima u gradovima Srbije, u tekstu pod naslovom "U kafanu samo sa debelim novčanikom".

INFORMER - "Kijev pravi nuklearnu bombu?" piše list. "Ubijen vođa Hamasa" o dešavanjima u Gazi.

KURIR - "Svaka sedma beba u Srbiji ima karijes" o nezi zuba male dece.

NOVA - "Ni korak dalje, most ostaje", je članak posvećen za nedelju u Beogradu najavljenom protestu, udruženja građana i dela opozicionih stranaka povodom najave rušenja Starog savskog mosta. "Odlazak lozničkog faraona", o ostavci gradonačelnika Loznice Vidoja Petrovića.

POLITIKA - List objavljuje specijalni poklon dodatak povodom 80. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. "Povređena dva radnika vojnoj fabrici "Sloboda", o nesreći u čačanskoj fabrici.

SRPSKI TELEGRAF - "Volstrit izabrao: Tramp je pobednik" o kampanji za predsedbničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama.

(Beta, 19.10.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »