Извор: Политика/Хроника архива вести 05.01.2016

Петра Цвијић правоснажно ослобођена оптужби

Политика 05.01.2016
Апелациони суд у Београду правоснажно је ослободио водитељку РТС-а Петру Цвијић (36) оптужби да је својим аутомобилом ударила Слободана Бајића (73) 9. јануара 2012. године, који је преминуо од задобијених повреда јер није… »

У Приштини ухапшена двојица бораца ИД

Политика 05.01.2016
Косовска полиција ухапсила је на аеродрому у Приштини двојицу мушкарца због сумње да се ради о повратницима из рата у Сирији. Верује се да су се борили на страни такозване Исламске државе. Пореклом су из региона Гњилана… »

МУП: Ухапшен шеф кријумчара хероина из Турске

Политика 05.01.2016
Припадници Министарства унутрашњих послова, по налогу Тужилаштва за организовани криминал, ухапсили су Р.Ј. (1950) из Рожаја, због постојања основа сумње да је на територији Републике Србије и Турске организовао криминалну… »

Албанац први пут на месту командира Полицијске станице у Бујановцу

Политика 05.01.2016
БУЈАНОВАЦ – За командира Полицијске станице у Бујановцу у оквиру реорганизације полиције у Србији по први пут именован је Албанац, док ће на месту командира Полицијске станице у Прешеву бити Србин. За командира Полицијске… »

Хаварија у Прокупљу – у водовод грешком испуштено више течног хлора од дозвољеног

Политика 05.01.2016
Прокупље – У ноћи између петка и суботе дошло је до испуштања повећане количине течног хлора у акумулацију Бресница из које се пијаћом водом снабдевају Прокупље и околина. Према неким информацијама, испуштено је… »

Шефе, овај ће да пуца у вас

Политика 05.01.2016
Милан Беко тврди да га је возач овим речима упозорио непосредно пре него што је рањен, док Драгаш приликом сведочења није поменуо ништа слично. Иван Адровац, супруг Маје Адровац, за сада једине оптужене за учешће у… »

Голубовић и четврти пут тражи одлагање одласка у затвор

Политика 05.01.2016
Као разлог, овога пута, наведени су здравствени проблеми. Кристијан Голубовић, донедавни учесник ријалити програма „Фарма”, и четврти пут је поднео молбу за одлагање одласка на издржавање затворске казне на коју је… »

Сарадник Марка Мишковића оспорава налаз вештака

Политика 05.01.2016
Татјана Јеронимидес требало би да буде последњи сведок тужилаштва у овом процесу, она је била на челу Мишковићеве компаније „Хемслејд” која је Милу Ђурашковићу, власнику „Нибенс групе”, 2006. године дала кредит од… »