Извор: РТВ/Хроника архива вести 08.01.2016

Инцидент у Железари, нема повређених

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - У Железари Смедерево пре неколико дана се срушио транспортер за руду и у том инциденту, који неће значајније утицати на производњу, није било повређених, речено је Тањугу у Железари. Инцидент се догодио када се… »

Две особе пронађене мртве у општини Рековац

РТВ 08.01.2016
РЕКОВАЦ - Две особе Јелица Стевановић (87) из Ломнице и Милорад Живановић (68) из Сиљевице, села у општини Рековац, пронађени су мртве у снегу, потврдио је јутрос Тањугу председник општине Рековац Предраг Ђорђевић… »

КиМ: Истрага о тужиоцу који је величао шеријатско право

РТВ 08.01.2016
ПРИШТИНА - Косовске власти покренуле су истрагу због јавног наступа тужиоца Басрија Морине, који је величао предности шеријатског права и призренског имама Мазлама Мазламија, ухапшеног због подстицања тероризма, пише… »

Убио супругу и дете па скочио са зграде

РТВ 08.01.2016
ЗАГРЕБ - Педесетогодишњи мушкарац јутрос је у Загребу убио супругу и ћерку, а потом извршио самоубиство скочивши са зграде, јавила је агенција Хина. Како је саопштила загребачка полиција, педестогодишњи Ж. К. скочио… »

У притвору због напада на сина

РТВ 08.01.2016
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Полицијска управа у Сремској Митровици саопштила је данас да је једној особи одређен притвор до 30 дана због сумње да је физички напао сина и ометао полицајце који су се налазили у интервенцији, као и да… »

Пљачкаш из Крушедола ухапшен у Иригу

РТВ 08.01.2016
ИРИГ - Полицијска управа у Сремској Митровици саопштила је данас да је у Иригу по потерници ухапшен тридесетогодишњи мушкарац због сумње да је извршио тешку крађу. Како се наводи, осумњичени је провалио у кућу у… »

Полицајац ранио бившу жену у станици МУП-а

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Полицијски службеник М.Т. (27) пуцао је данас из службеног пиштоља у Полицијској станици Богатић у правцу своје бивше супруге М.Т, такође раднице ПС Богатић, саопштио је МУП. М.Т. је, како је наведено, том… »

Пожар у солитеру у Земуну, нема теже повређених

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Пожар који је око подне захватио један од солитера на земунском Кеју ослобођења локализован је и у току је догашавање ватре, јавља репортер Тањуга са лица места. Како је новинарима рекао командир… »