Извор: Ало/Политика архива вести 11.01.2016

Нова рунда дијалога крајем јануара

Ало 11.01.2016
Нова рунда дијалога на високом нивоу Београд-Приштина ће се одржати крајем јануара, изјавила је данас агенцији Бета Маја Коцијанчич, портпаролка високе представнице Европске уније Федерике Могерини. Маја Коцијанчич је то… »

Стефановић: Све се одвија као што сам најавио

Ало 11.01.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да је надлежним органима дао изјаву поводом кривичне пријаве која је против њега подигнута због наводног полицијског праћења новинарке једног листа, оценивши… »

Ружић и Вулин се завадили због Зорице!

Ало 11.01.2016
Александра Вулина по свему жестоко је погодила изјава Бранка Ружића да би Зорица Брунцлик, коју је он вратио у политичке воде, могла да замени министра културе Ивана Тасовца. Министар за рад, запошљавање и социјалну… »

Дачић: Косово није за Унеско!

Ало 11.01.2016
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је скрнављење храма Христа спаса у Приштини, у присуству косовске полиције у време Божића, још један жалостан доказ да је Србија… »

Што се Хрвати наоружавају?

Ало 11.01.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас, током разговора са потпредседником руске Владе Дмитријем Рогозином, да се чуди најавама да ће Хрватска из Норвешке набавити ракетни систем, с обзиром да на то да "неће бити… »

Русија ће размотрити апел Србије за С-300

Ало 11.01.2016
Нећемо бити лака мета, већ ћемо ојачати одбрану, каже Вучић. Рогозин: Размотрићемо апел Србије за помоћ у наоружању. Након 15. јануара могућ договор о извозу Фијатових возила у Казахстан. Он је на конференцији за… »

Лигаши прошетали Београдом

Ало 11.01.2016
Лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак предао је Уставном суду Србије иницијативу за оцену уставности дела Закона о буџетском систему и Закона о буџету Србије. Чанак је рекао да Србија неће бити правна држава… »

Краснићи: Попис становништва на северу Косова 2016.

Ало 11.01.2016
Попис становништва и пољопривреде у четири општине на северу Косова биће спроведен ове године, најавио је данас директор Агенције за статистику Косова Иса Краснићи. Он је рекао да ће попис у Северној Митровици, Звечану… »

Студенте на прелазу држали два сата

Ало 11.01.2016
Косовска царина зауставила је јутрос на прелазу Јариње аутобус са српским студентима из централне Србије који доносе новогодишње поклон пакетиће српској деци на Косову и Метохији и задржала их око два сата. Члан Студентског… »

Путинове ракете одговор Хрватима!

Ало 11.01.2016
Како „Ало!“ ексклузивно сазнаје у војним круговима, посета потпредседника Владе Русије и човека од највишег поверења Владимира Путина Димитрија Рогозина са сарадницима у Војсци Србије искоришћена је да би се разговарало… »