Извор: Бета видео архива вести 11.01.2016

ЛСВ предао захтев за оцену уставности дела Закона о буџету

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД - Неколико стотина присталица Лиге социјалдемократа Војводине одржало је данас протестну шетњу од Трга Николе Пашића до Уставног суда у Београду где су предали иницијативу за оцену уставности дела Закона о буџетском… »

Обрадовић: НУНС подноси пријаву против министра унутрашњих послова Небојше Стефановићаа

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД - Председник Независног удружења новинара Србије (НУНС) Вукашин Обрадовић изјавио је да ће НУНС данас поднети пријаву против министра унутрашњих послова Небојше Стефановића како би се утврдило како је дошао до… »

Петров: Имена будућих министара до краја седмице

Бета видео 11.01.2016
ЗАГРЕБ - Лидер Моста Божо Петров изјавио је данас да би имена будућих министара хрватске владе требало да буду позната најкасније до краја седмице. ``Верујем да имена кандидата могу да буду усаглашена у наредних дан-два, а… »

Тасовац: Министарство брине о архивској градји

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД- Министар културе и информисања Иван Тасовац изјавио је данас да то министарство брине о архивској градји свих институција културе, као и приватизованих медија, наводећи као пример новинску агенцију Тањуг. ``Наравно. То… »

Низ примедби Драгана Ј. Вучићевића

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД - Конференцију за новинаре у београдском Медија центру обележила је оштра расправа уредника ``Информера`` Драгана Ј. Вучићевића и осталих новинара. Вучићевић је имао низ примедби на кривичну пријаву и рекао је да… »

Глигоријевић: Осећање страховладе

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД - Новинарка недељника ``Време`` Јована Глигоријевић оценила је да је кључна ствар то што је министар унутрашњих послова знао да је подносилац пријаве ступио у контакт са Обрадовићем што како је навела, ``доприноси… »

Бодрожић: Ситуација је веома озбиљна

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД - Потпредседник тог новинарског удружења Жељко Бодрожић оценио је да је након објављивања пријаве против министра Стефановића ``ситуација веома озбиљна`` јер тај документ, како је навео, говори ``колико се… »

Обрадовић: НУНС забринут због прислушкивања новинара

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД - Председник Независног удружења новинара Србије (НУНС) Вукашин Обрадовић је рекао да је НУНС одржао данас ванредну седницу и изразио велику забринуртост звог прослушкивања новинара у Србији без икаквог законског… »

Обрадовић: Консултовао сам се са Шабићем и Јанковићем

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД - Председник Независног удружења новинара Србије (НУНС) Вукашин Обрадовић је рекао да се консултовао са повереником за информације од јавног значаја Родољубом Шабићем и заштитиником грађана Сашом Јанковићем… »

Сатанак Вучића и Рогозина

Бета видео 11.01.2016
БЕОГРАД - Састанак премијера Србије Александра Вучића и заменика премијера Русије и копредседавајућег руско-српским Мешовитим комитетом Дмитрија Рогозина. (покривалице)… »