Извор: Бета/Политика архива вести 11.01.2016

Почела протестна шетња Лиге социјалдемократа Војводине

Бета 11.01.2016
Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ) почела је данас протестну шетњу у Београду и Уставном суду ће предати иницијативу за оцену уставности дела Закона о буџетском систему и Закона о буџету Србије. На протесту је неколико… »

Унапредјење војнотехничке сарадње с Русијом

Бета 11.01.2016
Министар одбране Братислав Гашић разговарао је данас са првим замеником директора Федералне службе за војнотехничку сарадњу Русије Андрејом Артуровичем Бојцовим о унапређењу војнотехничке сарадње, а у циљу развоја… »

Тањуг требало да престане да ради 31. октобра

Бета 11.01.2016
Државна новинска агенција Тањуг требало је да престане да ради 31. октобра 2015. године, изјавио је ФоНету експерт за медијско законодавство, адвокат Слободан Кремењак. Он је објаснио да је, по одлуци Владе од 3. новембра… »

Русија ће размотрити молбу Србије

Бета 11.01.2016
Русија ће размотрити апел Србије да јој испоручи наоружање и учиниће све да Србију "обезбеди" у тој области, изјавио је данас потпредседник руске Владе Дмитриј Рогозин. "Учинићемо све да обезбедимо подршку нашем… »

Рогозин: Историјске односе претворити у привредни успех

Бета 11.01.2016
Премијер Србије Александар Вучић и потпредседник руске Владе Дмитриј Рогозин сагласили су се данас да је историјске пријатељске односе потребно конкретизовати и знатно повећати економску сарадњу. Рогозин је на конференцији за… »

Посета Рогозина симболична подршка Русије

Бета 11.01.2016
Аналитичар берлинског Савета за политику демократизације Бодо Вебер оценио је да је посета потпредседника руске владе Дмитрија Рогозина Србији "симболични наставак традиционалних односа" две земље, али да "економски односи и… »