Извор: Блиц/Београд архива вести 11.01.2016

Обреновац У: Колубари амонијак пет пута већи од дозвољеног, фабрика воде у Баричу затворена

Блиц 11.01.2016
Због присуства пет пута веће количине амонијака у сировој води, у оквиру фабрике воде у Баричу, та фабрика је привремено искључена. Екипе Завода за јавно здравље и "Водовод и канализација" су на терену, утврђују због чега… »

Удес У Немањиној: Десеторо повређених у судару аутобуса и два аутомобила

Блиц 11.01.2016
У судару ГСП аутобуса, путничког возила и таксија који се догодио у Немањиној улици код броја 11 повређено је десет особа. - Судар се догодио око 10.50 сати у Немањиној улици у смеру ка Славији. Девет особа је превозено у… »

Подела ваучера за бесплатну школу пливања за основце и средњошколце

Блиц 11.01.2016
Секретаријат за спорт и омладину отпочео је данас поделу ваучера са којима се остварује право на бесплатну школу пливања за основце и средњошколце током зимског распуста, која је организована у оквиру бесплатних програма за… »

Без саобраћајних несрећа током ноћи у Београду

Блиц 11.01.2016
У Београду је синоћ и претходног дана било мирно, а током ноћи није се догодила ниједна саобраћајна незгода, рекла је портпарол Хитне помоћ Нада Мацура. Она је прецизирала да је Хитна помоћ претходне ноћи интервенисала 121… »

Возила ГСП шаренолика и поред одлуке Града: Тек сваки шести аутобус црвен

Блиц 11.01.2016
Од 1. јануара Град је на основу летошње одлуке почео да уводи црвена возила градског превоза, а према тренутном спољашњем изгледу возног парка ГСП-а и приватника, тај посао неће бити нимало лак ни јефтин. За разлику од… »

Потрошачи на Дорћолу и у Миријеву вечерас без грејања

Блиц 11.01.2016
Због санације квара на делу магистралног топовод топлане „Мирјево”, данас у поподневним и вечерњим часовима, без грејања биће потрошачи из насеља Миријево и потрошачи који се снабдевају из топлане "Дунав". Без… »

Пукла цев на Старом граду: Станари Улица Ђуре Даничића и Шафарикове без воде до 15 сати

Блиц 11.01.2016
Станари Улице Ђуре Даничића као и у Шафариковој улици данас су без воде до 15 сати због пуцања водоводне цеви. - Цев је пукла у Улици Ђуре Даничића и тренутно се ради на санацији. Због истог квара затворена је и вода у… »

Одговор Пио Фонда: Ево због чега Београђанин није могао да успостави везу

Блиц 11.01.2016
Београђанин Зоран Весић јавио се редакцији "Блица" да се пожали како више од 250 пута није успео да успостави везу са ПИО фондом. Ево одговора из ПИО фонда због чега. - Уз извињење вашем читаоцу и осталим грађанима који… »

Огорчени Београђанин: Звао сам више од 250 пута ПИО фонд у Немањиној и нико није подигао слушалицу!

Блиц 11.01.2016
- Од девет сати јутрос па до 13.10 упорно сам звао ПИО фонд у Немањиној улици и то бројеве који су написани на картици коју сам добио када сам предао документа за пензију. Звао сам више од 250 пута и нико ми се није јавио -… »

Дођите Да Уживате: Реприза 4Д пројекције о уметности са Косова и Метохије на згради Старог двора

Блиц 11.01.2016
У оквиру пројекта „Културизација”, 12. и 13. јануара, као поклон групе „ОХиллусионс”, поводом православне Нове године биће одржана реприза 4Д пројекције „Српска средњовековна уметност на Косову и Метохији”… »