Извор: Глас Западне Србије архива вести 11.01.2016

Трифуновић: Ускоро јединствени напредњаци, Драшковић тера по својем

Глас Западне Србије 11.01.2016
Чачак - Повереник Српске напредне странке (СНС), Игор Трифуновић изјавио је за Глас западне Србије да је на почетку данашње седнице Скупштине града Чачка Фото: Глас западне Србије његов страначки колега Бојан… »

Невероватна олуја - верар чупа дрвеће и руши бетонске стубове

Глас Западне Србије 11.01.2016
Пријепоље - Олујни ветар који без престанка дува од 17 сати у пријепољском селу Камена Гора, чупао је бетонске бандере, столетне Фото: Лана Стошић/ Мондо/ Илустрација смрче, рекламне табле и саобраћајне знаке, рекао је за… »

Од данас и електронска пријава пореза

Глас Западне Србије 11.01.2016
Порески обвезници ће од данас моћи електронски да подносе још шест нових пријава, а пуна примена електронског система за пореске пријаве почеће 1. марта ове године. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк Директорка Пореске… »

Пронађен комби, печења нема

Глас Западне Србије 11.01.2016
Горњи Милановац - Комби са 13 печених прасића и три јагњета, печењаре "Уранак-Елез" из Горњег Милановца, који је украден пре три дана у Београду Печењара "Уранак-Елез" из Горњег Милановца, фото: Глас западне Србије… »

Југовић - Вулин нема два мишљења

Глас Западне Србије 11.01.2016
Александар Вулин није човек који има једно мишљење пре подне, а друго после подне, каже у изјави за Данас потпредседник Фото: Глас западне Србије Покрета социјалиста (ПС) Братислав Југовић, додајући да је предстојећи… »

И чачански новинари не клече

Глас Западне Србије 11.01.2016
Чачак - Новинарима треба омогући да објективно и правовремено информишу грађане о свим питањима која су за њих значајна и на тај начин контролишу рад… »

Полиција у ТОЧ-у због наводног сукоба ?

Глас Западне Србије 11.01.2016
Чачак - Полицијска управа у Чачку позвала је данас бившег директора Тристичке организације Чачка (ТОЧ) Микана Стеванића на разговор због наводног сукоба Бивши и садашњи директор - фото ГЗС и туче са садашњим… »

За викенд Пршутијада

Глас Западне Србије 11.01.2016
Чајетина - Од 15. до 17. јануара у Мачкату ће се одржати 16. по реду сајам сувомеснатих производа, такозвана Пршутијада, саопштила је Туристичка организација Златибора. Фото: ТО Златибор Пршутијада спада у ред националних… »

Матијевић заинтересован за Чиготу, Цептер и Костић за Анемију, Немци за Златар

Глас Западне Србије 11.01.2016
Приватизација 14 бања и специјалних болница у Србији поново ће бити покренута ове године, јер је у 2015. године обустављена због судских спорова Фото: пхоне-травел.цом око власништва које држава води са Фондом ПИО. Министар… »

Катастар: стоп корупцији

Глас Западне Србије 11.01.2016
Републички геодестски завод од 18. јануара уводи у свим својим катастарским јединицама у Србији пројекат е-писарнице, Директор РГЗ Борко Драшковић, фото: екапија.цом са циљем да се стане на пут корупцији у катастарским… »