Извор: Јужне вести архива вести 11.01.2016

Уз новинаре на протестима за смену Гашића и грађани

Јужне вести 11.01.2016
Зашто још није смењен министар одбране Братислав Гашић, који је сексистичким коментаром увредио новинарку Б92, питање је које су упутили новинари на протестима одржаним у Нишу, Лесковцу и Врању, као и другим градовима… »

"11. јануар" у рукама музичара, генерала, волонтера и просветара

Јужне вести 11.01.2016
Команданту копнене војске генералу потпуковнику Милосаву Симовићу, певачу Драгославу Михајловићу Канаринцу, вокалној групи “Константин”, председнику Кровне организације младих Марјану Цветковићу и ОШ “Учитељ Таса”… »

Пинкове, Звезде Гранда и ветерани за "Српску" у Власотинцу

Јужне вести 11.01.2016
На платоу испред зграде Општине Власотинчани ће у среду, 13. јануара, традиционално дочекати православну Нову годину уз Пинкове и Звезде Гранда. Програм ће почети у 21 сат наступом локалних фолклорних ансамбала, а наставиће… »

Перишић: Очекујемо 40.000 људи на Цецином концерту

Јужне вести 11.01.2016
Дочек српске Нове године платиће Република, а из градског буџета Ниша неће бити потрошен "ниједан динар" за дочек српске Нове године, тврди градоначелник. Због уштеде ће обезбеђење бити - комунална полиција. Ни само… »

Центар Лесковца без грејања

Јужне вести 11.01.2016
Радници градске „Топлане“ од синоћ покушавају да поправе цурење воде на старом систему код Технолошког факултета, због чега је искључено грејање у централном градском језгру, а до вечерас би, како кажу, радијатори… »

Нема више "левка" полиције у Нишу

Јужне вести 11.01.2016
Након што је годину и по дана путем “левка” повремено заустављала возаче и мерила ниво алкохола, нишка полиција одлучила је да укине овај метод контролисања саобраћаја и појача редовне контроле. Из нишке полиције… »

“Поклон” из Владе иде нишким јавним предузећима

Јужне вести 11.01.2016
80 милиона динара које је Влада Србије уплатила на рачун Града Ниша биће подељено јавним предузећима “Горица” и “Медиана”. Последњег дана 2015. године из Владе Србије стигао је новогодишњи поклон на рачуне чак 49… »

Цеца ипак пева за дочек у Нишу

Јужне вести 11.01.2016
Неизвесности око наступа популарне фолк звезде на дочеку српске Нове године у Нишу наводно више нема. На сајту Града објављено да ће концерта бити, а "Пинк" ће све уживо преносити. Иако током читавог поподнева и вечери… »

За градоначелника Ниша извештај ДРИ није негативан

Јужне вести 11.01.2016
Иако су државни ревизори утврдили да је током 2014. године ненаменски потрошено око 1,6 милијарди из буџета Ниша, градоначелник Зоран Перишић каже да “извештај није негативан, јер носи у себи позитивну оцену”… »

ДРИ: Огромне неправилности у трошењу буџета Ниша

Јужне вести 11.01.2016
Противзаконита увећања плата, уговори без прецизних вредности, нерасписивање јавних набавки и ненаменско трошење око 1,6 милијарди динара су “неправилности” које је Државна ревизорска институција утврдила контролишући… »