Извор: Курир/Забава архива вести 11.01.2016

Слађа Петрушић Има Булимију: Не престаје да повраћа, доктори забринути за њено стање

Курир 11.01.2016
Хрватица Слађана Петрушић не престаје да једе и повраћа у вили "Парова", због чега су организатори ријалитија постали веома забринути. Када су је натерали да каже о чему је реч, она је открила да болује од булимије, иако… »

САД ХОЋЕ ДА ЈОЈ УШТЕКА Весна Ривас: Биће секса са Змајем од Шипова!

Курир 11.01.2016
Весна Ривас, која се по сценарију удала са Змаја од Шипова, бежала од њега, јер је хтео да уштека, овог пута прича сасвим другачију причу. "Решила сам да направим спектакл за гледаоце. Имаћу секс са Змајем пред камерама… »

(Фото) Тајни Рецепт Јелене Ђоковић: Хранљива супа која чини чуда за ваш организам

Курир 11.01.2016
По повратку из Дохе, лепа хуманитарка и супруга тенисерског аса, Јелена Ђоковић, поделила је рецепт за хранљиву супу сачињену од намирница за којима је и она сама жудела... Јелена и Новак Ђоковић су велики поборници здраве… »

(Фото) 5 Месеци Љубави: Ево како су Топалкова ћерка и Слоба прославили

Курир 11.01.2016
Певач Слоба Васић и Хелена, ћерка његовог колеге Милана Топаловића Топалка, прославили су пет месеци везе. Они су организовали славље и фотографијама се похвалили на друштвеним мрежама. Дуго се спекулисало да ли Топалко… »

Вељко Био У Проводу Са Николом Вавићем: Цецин син се слупао у ауту који је возио кримос!

Курир 11.01.2016
Ражнатовић се не одваја од брата некадашњег вође Партизанових навијача, који је био у затвору због продаје дроге и држања оружја, а био је оптужен и да је ранио шефа обезбеђења на сплаву. Син фолк звезде Светлане Цеце… »

Маја Николић Показала Прстен: Ево шта је рекла о својој удаји!

Курир 11.01.2016
Певачица Маја Николић, после завршетка Фарме веома је активна на друштвеним мрежама и редовно објављује фотографије. Овај пут је збунила своје пратиоце фотографијом и коментаром уз њу. Наиме, Маја је у опису фотографије… »

Удала Се СЛАЂА? Поставила фотографију у венчаници на Инстаграм

Курир 11.01.2016
Певачица "Алегро бенда" Слађана Вујичић удала се данас за свог дугогодишњег партнера. Ово је Слађин други брак, а како је раније најавила, певачица је свом изабранику рекла "да" на интимној церемонији пред породицом и… »

Видео Мики Прети Брендону Због Хигијене Мене ће избацити из ријалитија а ти ћеш завршити у Ургентном

Курир 11.01.2016
Брендоону хигијена очигледно није на првом емсту, јер је показао да нема проблем с тим да се брије на истом емсту где се умива и пере зубе. Марко Перовић покушао је да објасни Брендону да то што ради није хигијенски, али… »

Туку Се И Пљују У Паровима Због Новца: Ево где ће потрошити паре зарађене у Паровима!

Курир 11.01.2016
Такмичари Парова открили су своје планове шта ће радити и где ће потрошити парове по изласку из луксузне виле. "Ја ћу се три дана закључати у стану, желим да искулирам од свега, затим ћу уписати курс енглеског језика… »

(Видео) Насиље Уживо У Паровима: Ево како је Змај поломио карлицу мајстору каратеа!

Курир 11.01.2016
Змај од Шипова сломио је у „Паровима“ карлицу мајстору каратеа Ратку Димовском покушавајући да му објасни како се бори с медведима! Димовски је дошао у емисију Миломира Марића да запроси Весну Ривас, али уместо да остане… »