Извор: Трачара архива вести 11.01.2016

Преминуо Давид Бовие

Трачара 11.01.2016
Легендарни музичар Давид Бовие преминуо је јутрос у 69. години. “Давид Бовие преминуо је у миру, окружен породицом, након храбре битке са раком, дуге 18 месеци,” изјавио је његов портпарол. Бовие тек што је прославио 69… »

Слађа из Парова пати од опаке болести: Доктори забринути, певачица не престаје да повраћа!

Трачара 11.01.2016
Учесница Парова Слађана Петрушић не престаје да једе и повраћа, због чега су организатори врло забринути. Слађа је открила организаторима да болује од булимије, иако је, пре уласка, тврдила се излечила. Она је објаснила… »

Погледајте добитнике 73. Златног глобуса

Трачара 11.01.2016
Завршена је 73. додела награде Златни Глобус која се додељује најбољим филмовима и серијама по избору акредитованих страних новинара који прате филмску и телевизијску индустрију САД. Златни глобус за најбољег глумца у драми… »

Весна Ривас обећала: Спаваћу са Змајем пред камерама, све ће да пуца! (Видео)

Трачара 11.01.2016
Весна Ривас је недавно открила шта планира да уради са новопеченим супругом Змајем од Шипова, пред камерама Хаппи телевизије. “Решила сам да направим спектакл за гледаоце”, најавила је певачица. “Имаћу секс са Змајем… »

Мамин син: Жељко одустао од просидбе због мајке!

Трачара 11.01.2016
Када је чуо да га се мајка одрекла зато што је хтео да запроси Ружицу Вељковић, Жељко Стојановић се уплашио да не остане без мајчине подршке, те је брзином светлости решио да одустане од просидбе. Жељко је био толико… »

Некада је била мали, слатки анђео, а онда је постала скандал мајстор

Трачара 11.01.2016
Богата наследница је недавно на Инстаграму објавила фотографију себе из школских дана. Она је похађала школу Буцклеи у Лос Анђелесу, али је често мењала школе, пре него што се преселила на Источну обалу. Неко време је… »

Црвени тепих: Златни глобус

Трачара 11.01.2016
Синоћ је на Беврли Хилсу све сијало од холивудског гламура. Црвеним тепихом 73. доделе награда Златни глобус су прошетале неке од највећих звезда садашњице, као што су Јеннифер Лопез, Вилл Смитх, Ева Лонгориа, Лади Гага… »

Шокантно: Змај због Весне поломио карлицу мајстору каратеа из Швајцарске! (Видео)

Трачара 11.01.2016
Змај од Шипова поломио је карлицу мајстору каратеа Ратку Димовском из Швајцарске! Ратко је задобио прелом током туче са Змајем која се догодила Паровима. Димовски је добио задатак да покаже своје борилачко умеће над Змајем… »

Језиво: Коначно објављен снимак како је Јелена Голубовић претучена у Паровима

Трачара 11.01.2016
Редитељка Јелена Голубовић је била брутално претучена од стране Слађане Петрушић у Паровима, а сад за то постоји и видео доказ. Иако је продукција поменутог ријалитија покушала да све то сакрије, видео је процурео у… »

Око за око, зуб за зуб: Пијана моделсица чупа Калача

Трачара 11.01.2016
Пијана моделсица Ружица Вељковић је поприлично бурно и агресивно реаговала на пољубац Чупа Калача. Наиме, у Парове је стигла жива музика и сви су се опустили. Чупо је пришао Ружици и пољубио је у образ, али њој се то… »