Извор: Мондо/Балкан архива вести 28.01.2016

Хрватски министар Црноја већ дао оставку!

Мондо 28.01.2016
Хрватски министар за борачка питања Мијо Црноја вечерас је поднео оставку на ту дужност после низа афера, а на функцији је био само шест дана. Фото: сцреенсхот/иоутубе Црноја је дао оставку после афера које су о њему… »

Црногорски министар полиције тражи разрешење

Мондо 28.01.2016
Министар унутрашњих послова Рашко Коњевић упутио је премијеру Милу Ђукановићу иницијативу за разрешење са те функције. Фото: Влада Црне Горе/МУП Коњевић је у емисији Начисто на телевизији Вијести рекао да је у… »

Павелићева кћи: Тата није имао ништа против Срба

Мондо 28.01.2016
Вишња Павелић, старија кћерка усташког зликовца Анте Павелића, тврди да њен отац није имао ништа против православаца и да ништа лично није имао ни против Србије, а није био ни против Јевреја. Тито није хтео да убије… »

Ђукановић: СДП се сама искључила из власти

Мондо 28.01.2016
Председник Владе Црне Горе Мило Ђукановић рекао је за Н1 да је задовољан што је Влада чији је премијер добила поверење парламента и да је то за њега било очекивано. Фото: Влада Црне Горе Као разлог је навео уверење да је… »

Какав хит: Заплакала Македонија за Путина (ВИДЕО)

Мондо 28.01.2016
Песма посвећена руском председнику Владимиру Путину "Заплакала Македонија за Путина" постала је хит у овој земљи. Фото: МОНДО колаж/Тхинкстоцк/ИоуТубе У песми коју пева Александар Џепаровски искоришћена је музика популарне… »