Извор: БизЛифе архива вести 24.02.2016

ЕПС: За ослобађање од тв таксе се обратите њима

БизЛифе 24.02.2016
Електропривреда Србије саопштила да није надлежна за ослобађање од плаћања таксе за јавни медијски сервис и да за остваривање тог права грађани треба да се обрате искључиво Радио-телевизијама Србије и Војводине… »

ЊУЈОРК СВРГНУТ: Највише милијардера живи у Пекингу

БизЛифе 24.02.2016
Главни град Кине свргнуо је Њујорк с првог места на листи градова у којима живи највише милијардера. Међу првих пет градова на листи су Москва и још два кинеска града. Главни град Кине свргнуо је Њујорк с првог места на… »

Српски `краљ меса` прихватио захтеве хрватских радника

БизЛифе 24.02.2016
Српски бизнисмен Петар Матијевић, после најаве да ће отпустити око 60 посто запослених у двема задругама које је купио у Хрватској, прихватио је захтеве синдиката тешке 400.000 евра. Српски бизнисмен Петар Матијевић, после… »

Превентивно повлачење 'Сницкерс 4 пацк' са тржишта Србије

БизЛифе 24.02.2016
рекламације@нелт.цом. Компанија Марс Цхоцолате као меру предострожности повлачи са тржишта Србије Сницкерс 4 пацк који је произведен у Холандији (Вегхел) због могућности присуства пластике у том производу. Марс Соутх Централ… »

Још 5 дана до краја конкурса за предузетничке идеје

БизЛифе 24.02.2016
Остало је још пет дана до завршетка седмог по реду конкурса ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО, који се реализује уз финансијску подршку компаније Филип Морис а намењен је покретању или унапређењу малих и породичних предузећа у оквиру… »

Настављена кампања о донирању органа

БизЛифе 24.02.2016
Са три донора на милион становника на самом смо дну европске листе. Са три донора на милион становника на самом смо дну европске листе. Детаљно и транспарентно информисање јавности је кључно за повећање броја донорских… »

Упркос кризи НИС задржао профит

БизЛифе 24.02.2016
НИС објављује ревидиране консолидоване финансијске извештаје за 2015. годину, припремљене у складу са међународним стандардима финансијског извештавања. НИС објављује ревидиране консолидоване финансијске извештаје за 2015… »

Додик потврдио: Против мене и моје породице води се најопсежнија истрага

БизЛифе 24.02.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се против њега, његове супруге, сина, кћерке и оца води "најопсежнија истрага која има и регионални карактер". Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се… »

Уколико радите неку од ових 7 ствари постоји могућност да сте ГЕНИЈЕ

БизЛифе 24.02.2016
поседовати. Иако се не сматрате интелектуално супериорном особом можете поседовати многе карактеристике људи високе интелигенције. Испоставило се да многи људи који су сматрани генијима имају заједничке црте личности, ево… »

Преполовљена зарада нафтних компанија

БизЛифе 24.02.2016
Ниска цена нафте која је за последњих годину и по дана пала за више од 70 одсто, преполовила је зараду светских и европских нафтних компанија. Ниска цена нафте која је за последњих годину и по дана пала за више од 70 одсто… »