Извор: Трачара архива вести 09.03.2016

Први пољубац Милана Калинића је била једна наша глумица. Ево о коме се ради

Трачара 09.03.2016
Милан Калинић, познати глумац и водитељ, у емисији Ами Г Схов је открио с ким се први пут пољубио. У питању је Катарина Жутић, такође позната глумица, с којом је ишао заједно у разред. Каже да су се пољубили док су… »

Фармери још не знају да је Господа преминуо: Погледајте како га поздрављају (ВИДЕО)

Трачара 09.03.2016
Не знајући да је Екрем Јеврић преминуо, фармери Мики Мећава и Гога Алексић упутили су му поздраве. Наиме, Екрем је док је боравио на имању често волео да поздравља своје синове, супругу Игбалу и многе пријатеље. То је… »

Објављен снимак Гастоза и Тијане Ајфон из тајне собе (ВИДЕО 18+)

Трачара 09.03.2016
Како би забавио публику, али и учеснике свог ријалитија, Миломир Марић је пуштао снимке секса који су се десили у тајној соби. Његове последње жртве су били Ненад Маринковић Гастоз и Тијана Ајфон. Марић је у својој емисији… »

Нове гадости на Фарми! Кристина Чанковић полила цимере урином! (ВИДЕО)

Трачара 09.03.2016
Кристина Чанковић је испрскала Немању и Стефана мокраћом. Наиме, бесна што ју је Стефан гледао док се туширала, Кристина је решила да му се освети. Напунила је флашу урином и исполивала их. “За фекалија иде фекалија, то… »

Глумица Љиљана Благојевић: ТЛЗП је заглупљивање народа!

Трачара 09.03.2016
Глумица Љиљана Благојевић недавно је на свом Твиттеру објавила статус који се односио на шоу програм Твоје лице звучи познато и тако изненадила широку јавност, па и саме учеснике тог шоуа, од којих је неки и лично… »

Љубав: Сара Јо и Марчело су заједно

Трачара 09.03.2016
Чаршијом круже гласине да већ три месеца траје романса између хип-хопера и писца Марка Шелића Марчела и певачице Саре Јовановић, нама свима познатије као Сара Јо. “Она је упознала Марка преко заједничких пријатеља… »

Шокантне увреде на ‘Фарми’: Ти си лечени алкохоличар и растурачица бракова! (ВИДЕО)

Трачара 09.03.2016
Синоћне номинације на Фарми изродиле су нове конфликте између појединих фармера, а нетрпељивост између Весне Змијанац и Зорице Марковић која расте из дана у дан синоћ је кулминирала Весна је прво номиновала Цуцу, а разлози… »

Тренерке и штикле и без шминке: Веома опуштена Селена Гомез

Трачара 09.03.2016
Када путује авионом, Селена Гомез воли да буде у што опуштенијој одевној комбинацији. Али на штиклама. Млада звезда је изненадила многе својим стајлингом јуче на лосанђелеском аеродрому када се појавила у црвеној, памучној… »

Седела сам за машином, шила сам: Вицториа Бецкхам као кројачица

Трачара 09.03.2016
Сезона Недеља моде се полако завршава и у току су последње ревије на Париској недељи моде. Али Вицториа Бецкхам не зна за предах. Већ је почела рад на следећој колекцији и своје пратиоце на Инстаграму је изненадила… »

Јелена Карлеуша о Евровизији: САУЧЕШЋЕ Србији због избора (ВИДЕО)

Трачара 09.03.2016
У емисији Ексклузив која се емитује на ТВ Прва, Јелена Карлеуша је без длаке на језику прокоментарисала овогодишњу представницу Србије на Евровизији, Сању Вучић. “Чула сам већ ко је наш представник. Моје саучешће… »