Извор: Данас/Друштво архива вести 10.03.2016

И Петровчани међу гостима

Данас 10.03.2016
Свечани пријем у Белом двору поводом крсне славе Удружења "Светог Симеона Мироточивог“. Београд - Србија је највеће успехе постигла као монархија, истакнуто је на пријему у Белом двору коме је присуствовала и делегација… »

Напредњаци без СПО и СНП

Данас 10.03.2016
СНС у Ужицу формирала предизборну коалицију са шест странака и покрета. Ужице - На предстојеће локалне изборе ужички напредњаци ће у коалицију са Покретом социјалиста, Социјалдемократском партијом, Новом Србијом, ПУПС-ом… »

Центар округа без важнијих институција

Данас 10.03.2016
Како је у регионалној подели Шабац лошије прошао од Ваљева. Шабац - Иако је Шабац центар Мачванског округа, остале су неке старе регионалне поделе, где Ваљево има веће принадлежности. Све тамо до деведесетих година и… »

Недостајало им педесетак потписа

Данас 10.03.2016
Коалиција око Српске напредне странке у Крагујевцу отклонила недостатке. Крагујевац - Коалиција окупљена око Српске напредне странке отклонила је недостатке које је приликом прекјучерашње предаје листе те политичке групације… »

СПС и ДС против Вучићеве коалиције

Данас 10.03.2016
Кладово једина општина у Борском округу у којој ће се 24. априла бирати нови сазив општинске скупштине. Кладово - Једина општина у Борском округу у којој ће се 24. априла бирати нови сазив општинске скупштине је Кладово… »

Како се нарушава и гради самопоштовање

Данас 10.03.2016
Успех, прихваћеност у друштву, на послу, признања и бројне гратификације неким људима не значе баш ништа за доживљај самопоуздања. Заправо, поједини људи пољуљаног самопоуздања обезвређују оне који их хвале и… »

Скривени дух Париза

Данас 10.03.2016
Напустили смо Свету гору препуни утисака, не само о изузетним људима него и због природне лепоте. Плаже испод Хиландара или Ватопеда изгледају лепше и од оних које се рекламирају на проспектима најексклузивнијих дестинација… »

Или азил у Србији или изручење Македонији

Данас 10.03.2016
Након затварања "балканске избегличке руте" два решења за мигранте НА ЛИЦУ МЕСТА. Прешево, Миратовац - Близу шест стотина миграната који су враћени из Хрватске скоро две седмице борави у Прихватном центру у Прешеву. Након… »

Алмодоварова дива

Данас 10.03.2016
Личност Данас: Луз Касал. Чувена певачица, миљеница Шпаније и љубитеља поп музике широм света, Луз Касал, наступиће у Београду у оквиру Гуитар Арт Фестивала 12. марта у Сава центру. Ово неће бити први пут да наступа у… »

Права на папиру

Данас 10.03.2016
Као и сваког међународног дана нечега или некога, када се о томе нечему или некоме прича само тај један дан у години, а осталих прилично занемарује, тако је у уторак светска, те и српска пажња била посвећена женама. Иако… »