Извор: Правда/Политика архива вести 10.03.2016

Отказано саслушање Шешеља

Правда 10.03.2016
Саслушање лидера СРС Војислава Шешеља у Одељењу за ратне злочине Вишег суда у Београду поводом захтева за његово изручхење Хашком трибуналу отказано је, а нови датум саслушања биће одређен накнадно. Портпарол… »

Пајтић: Вучић неће имати већину

Правда 10.03.2016
Председник ДС-а Бојан Пајтић за најновији НИН изјавио је да је на предстојећим изборима “могуће произвести ситуацију у којој Вучић неће имати већину да направи владу”. Србија има шансу уколико изађе већина од три… »

ЗАПАДЕ, ПОНОСИШ ЛИ СЕ СВОЈОМ ТВОРЕВИНОМ?! Поново бачен сузавац у парламенту Косова! (ВИДЕО)

Правда 10.03.2016
ПРИШТИНА - Седница косовске скупштине прекинута је пре него што је почела након што су посланици из редова опозиције поново активирали сузавац. Проглашена је пауза, а у згради парламента је очигледно присуство припадника… »

Лазански: Вучићев позив се не одбија

Правда 10.03.2016
БЕОГРАД - Војни аналитичар Мирослав Лазански, један од кандидата за посланика на листи Српске напредне странке, каже да се на тој листи нашао након што га је премијер и председник СНС Александар Вучић лично позвао, а такав… »

ШТА НАМ СТРАНКЕ ПОРУЧУЈУ: Анализа изборних слогана за изборе 2016.

Правда 10.03.2016
Већина политичких странака облепила је Србију својим изборним порукама и пре расписивања избора. Стручњак за маркетинг Цвијетин Миливојевић каже да је важно схватити да поред плаката пролазимо свакодневно и да је зато… »

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ ИЗРУЧЕЊА СЛОБЕ ХАГУ! Српски судија који је "послао" Милошевића у затвор открива пуну истину (ВИДЕО)

Правда 10.03.2016
Сутра је деценија од смрти Слободана Милошевића, али његово изручење Хашком трибуналу и даље представља својеврсни преседан који је урадила Влада на челу са Зораном Ђинђићем. “Био сам само службеник који је… »

КЛАЊАЈУ СЕ НАЦИСТИМА И ТЕРОРИСТИМА: Овако Угљанин троши паре грађана Србије у изборној кампањи!

Правда 10.03.2016
Генерални секретар Бошњачког националног већа и близак сарадник Сулејмана Угљанина, Ахмедин Дино Шкријељ, предводио је делегацију од 50 студената у обиласку меморијалног центра „Адем Јашари“, што је функционер СДПС-а… »

Русија: Срби, не идите у НАТО

Правда 10.03.2016
Председник Србије Томислав Николић састаће се данас у Москви са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Ово је први сусрет на тако високом нивоу након што је Србија ратификовала споразум са НАТО којим се особљу… »

Поповић: Тражићемо да Влада формира Канцеларију за сарадњу са Русијом

Правда 10.03.2016
БОГАТИЋ - Председник Српске народне партије Ненад Поповић изјавио је данас да ће се СНП и њени коалициони партнери залагати да будућа Влада Србије оформи Канцеларију за сарадњу са Русијом. Та канцеларија ће помагати… »

МЕКЕЈН ПОХВАЛИО: Вучић се одлично одупире Русији, помоћи ћемо му да тако и настави!

Правда 10.03.2016
Иако Американци (још од Ђинђићеве владавине) не излазе из српских министарстава, дрмају нашим правосуђем, контролишу све главне политичке партије и телевизије, Мекејн је одлучио да говори о руском притиску и… »